fri returfri retur

Logitech G Pro Series

Designet i samarbejde med og til verdens førende e-sportsudøvere. 

Logitech G er en global leder inden for e-sport og professionelle spilleres foretrukne valg over hele verden. Logitech G har et unikt samarbejde med verdens elite inden for professionel gaming, hvilket hjælper dem til at forstå konkurrencespillernes krav. Vores team ekstrapolerer så deres behov for at skabe det bedste professionelle udstyr.

SPIL FOR AT VINDE

PRO Series-udstyr er specialbygget til professionel gaming. Den mest avancerede teknologi og de højeste ydelsesspecifikationer – designet i samarbejde med professionelle spillere over hele verden – leverer den præcision, hastighed og udholdenhed, der kræves for at vinde. Alt, hvad professionelle har brug for.

FØRSTEKLASSES DESIGN

Logitech G Pro Series er pro-testet, turneringssikker og bygget til at vinde. Med en robust og let ramme, der er konstrueret af aluminium og stål, er PRO X bygget til holdbarhed, komfort og en førsteklasses æstetik. De professionelle spurgte, vi lyttede. Med vores mest avancerede teknologi og et fokuseret design kommer intet i vejen for at vinde.

HERO GAMINGSENSOR

Da professionelle e-sportsfolk stræber efter stadigt større hastighed og nøjagtighed, gør Logitech G. det også. Med opfindelsen af HERO 16K, næste generations gamingsensor, har verden fået en ny leder. Til PRO Wireless er HERO 16K optimeret til at registrere sindssyge billedserier i hastigheder på over 400 IPS uden at falde ud. HERO 16K leverer en toppræstation ved enhver følsomhed med nul udjævning, acceleration eller filtrering fra 100 til 16.000 DPI. HERO 16K bruger også 10 gange mindre strøm end dens forgængere, såsom PMW3366, hvilket muliggør et lettere batteri og længere batterilevetid. Professionelle kræver det bedste, og det er HERO 16K.

LIGHTTSPEED WIRELESS

G Pro Gaming-musen og Pro-tastaturet er en del af kollektionen Lightspeed wireless.
For professionelle er det vigtigt at komme af med ledningen. Ledningstræk skaber friktion og distraktion, hvilket er uacceptabelt i professionel e-sport. Denne innovative, end-to-end trådløse teknologi overvinder begrænsningerne ved latenstid, opkobling og strøm og giver en ensartet, forsinkelsesfri forbindelse med en rapporteringsrate på 1 ms - uden en ledning.

YouTube Video - Logitech G PRO Wireless
YouTube Video - PRO X Gaming Headset: Play to Win