fri returfri retur
YouTube Video - Unleash Gaming Brilliance with 9th Gen Intel® Core™ Processors | Intel Gaming
YouTube Video - Unlocking Gaming Brilliance with 9th Gen Intel® Core™ Processors | Intel GamingIntel® Core™ i5 - GOD 

En gaminglaptop med i5 processor passer perfekt til dig, som vil have en god & prisværdig spilleoplevelse. Her findes den kraft & FPS fra de mest populære spil indenfor E-sport, som f.eks. Fortnite, Dota 2, League of Legends & CS:GO. Til dig, som vil spille de seneste AAA-spil eller maksimale grafikindstillinger, så anbefaler vi en computer med Core i7 Processor og et grafikkort med mere kraft.

Intel® Core™ i7 - BEDRE 

Disse computere med Core i7 processor ser til, at du får en fantastisk oplevelse i alle spil der ude, med høje grafikindstillninger uden at få for lav FPS. Desuden findes kraften over for at gøre flere ting samtidigt, som f.eks. at streame, spille, redigere high-light videos og en masse andet.

Intel® Core™ i9 - BEDST 

Er du kun tilfreds med det absolut bedste & ønsker at få maksimalt ud af alle spil? Så er en computer med Core i9 Processor perfekt for dig. Her får du præstation, som er rystende tæt på ekstreme stationære gamingpcer, men i et ”bærbart” format. Med enorm hastighed kommer du igennem gaming, redigering, multitasking, streaming. Sammen med øvrige komponenter af topkvalitet får du endnu højere FPS, fantastisk kvalitetsfølelse & en gamingoplevese i absolut verdensklasse!