fri returfri retur

BenQ PhotoVue og DesignVue - til professionelle fotografer og designere

BenQ stræber efter perfeksjon når vi vælger de bedste komponenter og materialer for at sikre at vores skærme fungerer optimalt.

 

PhotoVue 

 

 

PhotoVue

Hardwarekalibrering giver dig mulighed for at justere skærmens interne billedbehandlingschip. Med det eksklusive BenQ Palette Master Element kalibreringssoftware kan du justere og bibeholde skærmens farvegengivelse, så den er mest optimal.

 

DesignVue 

 

 

DesignVue

Designskærmenes PD-serie leveres med CAD/CAM-tilstand, animationstilstand og mørkekammertilstand, der hjælper med at justere de fineste detaljer samt lysstyrke og kontrast. Et opgraderet farverum, der er kompatibelt med DCI-P3 og Display P3, samtidig med at den tilbyder Thunderbolt 3-tilslutningsmuligheder for en mere effektiv billed- og dataoverførselsoplevelse.

 

Egenskaper 

 

 

Farver du kan stole på

BenQ AQCOLOR-teknologi giver dig fabrikskalibrerede farver, der løfter din fotoredigering op på et nyt niveau. Nyd den fantastiske fabriksindstillede billedgengivelse, og skab levende fotooplevelser.

Hotkey-puck G2

Hotkey-Puck G2 udpeger de foretrukne egenskaber og farvetilstande. Dette letter hurtige skift mellem forindstillede farvetilstande for foto-forhåndsvisning, enten via tilstanden GamutDuo (til visualisering af to forskellige farverum på en skærm) eller tilstanden Black-and-White og giver stor effektivitet til fotoredigering.

Professionelt fabrikskalibreret til at opfylde løftet om farvenøjagtighed

BenQ’s skærmer tilbyder brugsklar farvenøjagtighed som sikrer, at brugerne kan nyde the mest troværkdige farvegengivelse.

HDR10-understøttelse

BenQs DesignVue er forsynet med HDR10-teknologi, der giver designere mulighed for preview af HDR-effekten af videoindhold under redigeringsprocessen, hvilket sikrer det ønskede resultat for deres endelige arbejde.

Markedsførende Eye-Care-teknologi

BenQs Eye Care-teknologi, som består af Low Blue Light- og Flicker-Free-teknologier, reducerer øjentræthed og giver bedre brugerkomfort, forbedret produktivitet og en sikker arbejdsplads under længere tids brug.

Præcis farvegengivelse

Med certifikaterne Verified by CalMAN og Pantone Validated

YouTube Video - BenQ SW270C 27 Inch Photographer Monitor 1440P. 99% Adobe RGB IPS
YouTube Video - BenQ PD2720U 4K IPS Monitor for Graphic Design Introduction
YouTube Video - How to Choose the Right Monitor for Your Creative Work? (Nordic)