fri returfri retur

Sommeren er her, og det skal vi nyde med isterninger, smoothies og sorbet. Ved at lave forfriskningerne selv, ved du hvad de indeholder, og du undgår unødvendige tilsætningsstoffer. Det er heller ikke svært at lave is selv - det er både sundt og enkelt. Philips juicer er perfekt hvis du ønsker at lage din egen lemonade-is. Nu får du bogen "Bare juice det" med i købet. Vi kan også anbefale en iiglo blender til at lave din egen jordbærsorbet i iiglo ismaskinen. Få smagen af det gode liv med en opskrift på en forfriskende sorbet lidt længere nede på siden. 

 

Jordbærsorbet til 4 personer:

100 g sukker

0,5 dl vand

1/2 citron

1 spsk. lys sirup

500 g jordbær

Varm vandet op til ca. 80 grader. Tilføj sukker og tag gryden af varmen. Rør til sukkeret er opløst. Hæld saften fra den halve citron og den lyse sirup i. Hæld blandingen i en blender og tilsæt jordbær. Kør indtil du får en fin konsistens. Start ismaskinen og tilføj massen. Lad maskinen køre til konsistensen er perfekt, og nyd din sorbet.

 

YouTube Video -
YouTube Video -

Kinto TRIA er en serie af funklende og levende farvet service. Den meget gennemsigtige plast minder om presset glas, og tykkelsen af hvert stykke giver et nostalgisk indtryk. Denne serie er let og holdbar, så den er perfekt til skovture, udendørs aktiviteter og derhjemme. Tåler opvaskemaskine. Ø 8cm, h 9,5cm