fri returfri retur

Nyd solen med god samvittighed!

Det er dejligt at nyde sommerens solrige dage til fulde, og det kan du også – bare husk at du bør tage nogle forhåndsregler så ikke en skoldet krop ødelægger ferien.

Soltips:

  1. Brug rigeligt med solcreme. En huskeregel kan være at du skal bruge en god håndfuld solkrem til at smøre hele kroppen ind.
  2. Smør før og under solbadning. Det er vigtig at du smører krop og ansigt ind med solcreme ca en halv time før du går ud i solen og at du også eftersmører flere gange i løpet af dagen, specielt efter du har badet eller svedt.
  3. Brug solcreme som beskytter mod både UVA- og UVB stråler og brug høj faktor, specielt i begyndelsen af sommeren når huden ikke har fået sol i lang tid. Drop for alt i verden ikke solcremen bare fordi du vil være brun. Med solcreme får du en dybere og mere varig farve.
  4. Hold dig ude af den stærkeste solen. Mellem kl 12 og 15 er solen på sit højeste og så gør som spaniolerne og tag en siesta i dette tidsrummet.
  5. Beskyt hoved og øjne. En kasket eller hat med skygge beskytter både hovedbund og ansigt. Solbriller beskytter øynene og ser også samtidigt godt ud.
  6. Smør kroppen om aftenen med en dejlig after sun som køler ned og fugter huden. Har du ikke after sun kan du også fint bruge en god fugtigscreme.