fri returfri retur

Fantastisk kamera - uendelige muligheder

Intel® RealSense™ kameraet rummer enestående teknologi i et kompakt format. Det er faktisk tre kameraer som fungerer som ét; et 1080p HD-kamera, et IR-kamera og en IR-laserprojektor. Sammen fungerer disse lidt som det menneskelige øje for at bedømme dybde og følge bevægelser. Intel® RealSense™ teknologien forandrer måden hvorpå du kan bruge dine enheder, med en mere naturlig og intuitiv oplevelse takket være Intel® processorenes enestående ydelse. Login med ansigtsgenkendelse er det mindste af det hele. 

 

 Nye måder at interagere med din verden på

En opslugende spiloplevelse

Scan en genstand med Intel® RealSense™ kameraet, og læg det ind i din virtuelle verden. Vis dine spiloplevelser som en proff med programmer til effekter med "green screen". Du kan også spille dine favoritspil side ved side med dine venner eller modstandere. 

Skift motiv

Skift let baggrundsbilledet når du chatter i en virtuel verden, og del på den måde billeder og indhold lige så let som dine ideer. Endnu mere morsomt og inkluderende bliver det når du bruger dit Intel® RealSense™ kamera til at vise det til alle deltagere live.

Lad dig påtage af 3D

Scan virkelige genstande, eksempelvis et legetøj eller kunst, og skab en 3D-model som du kan dele på sociale medier eller printe med en 3D-printer. Eller lad maskinen logge ind med det samme, den ser dit ansigt.