Det fikser du nemt

I de fleste husstande er det nok flere, som sidder på nettet gennem dagen i disse tider. Streaming, hjemmekontor og skoleundervisning via teams tager alle sin del af kapaciteten, og måske mærker du, at nettet ikke er lige så godt, som det plejer at være? Det er du ikke alene om.

ROUTER:

Mange betaler høje summe for at få hurtigt internet hjemme, men hvis ikke det tekniske udstyr er på plads, hjælper det ikke så meget med lynhurtigt bredbånd. Internethastigheden er nemlig ikke hurtigere end det svageste led – som i mange tilfælde er routeren. En typisk fejl mange gør er at placere routeren langt væk fra der, man sidder, når man bruger nettet. Signalerne fra routeren er stærkest i nogen meters radius fra routeren.

MESH:

Hvis du ønsker en enkel løsning på dårlig dækning, ustabilt net og lave internethastigheder er det et mesh-netværk, du har behov for. Kort fortalt består Mesh-netværkene af to eller flere, mindre enheder, som modtager, sender og forstærker dine trådløse signaler og fordeler signalene til hele hjemmet. Mesh egner sig virkelig godt i større huse, hvor du kan placere enhederne rundt i huset, hvor det passer dig. Du kan montere indtil ti mesh-enheder i samme hjem, som vil give en betydelig bedre dækning end en traditionel router. I det nye system kan du benytte samme netværksnavn og passord noget, som gør det enkelt at administrere.