Grafikkort er en stor jungle, en jungle som netop er blevet endnu større efter sommerens lancering af Pascalgrafikkortene. Hvilket kort skal man vælge, og hvorfor?

Den nye GTX Geforce-serie leverer op til 3 gange så meget ydelse som forgængeren og trækker stadig kun halvt så meget strø. Et skift til Pascal er den største opgraderingman har fået i mange generationer.

GTX1060 er årets budgetkonge. Her får man smagen af Pascal uden at måtte tømme tegnebogen helt. Kortet clocker ind lige under GTX980 og viser dermed at det absolut kan hamle op med de fleste udfordringer. Budgetkongen er et fint alternativ til den som ikke er optaget af maxindstillinger i nyere spil, men som sætter pris på fine billeder og god FPS i spil som League of Legends, World of Warcraft eller Overwatch. Som en lille bonus kan man fint spille Battlefield 1 også, bare ikke på ultraindstillinger.

GAME READY
GEFORCE GTX 10 SERIES

Med et grafikkort fra GeForce GTX 10-serien, er du klar til at spille på den bedste platform i verden. Ekstraordinær ydelse, som giver dig en helt ny spiloplevelse!

EKSTRAORDINÆR YDELSE  

Uanset om du er en professionel esportsudøver, som forventer den højeste fps, eller en gamer som vil spille de nyeste spil med alle indstillinger på Ultra, leverer GeForce GTX 10-serien en ultimativ spiloplevelse. Med op til 3x ydelse af forrige generations grafikkort, er ingen spil en udfordring for NVIDIA’s nye flagskib.

GAME-CHANGING EXPERIENCE

Dagens spil er ikke blot mere grafisk krævende, men tilbyde også nye måder at spille på. Med den enestående ydelse og teknologien i NVIDIA’s GeForce GTX-10 serie, kan du nu udforske den nye VR-verden, spille på ultra høj opløsning, og endda tage 360-graders screenshots.   

PERFEKTE INDSTILLINGER

Garanter din ultimate spiloplevelse med GeForce GTX 10-serien. Game Ready drivere, og GeForce Experience Optimal Settings - sammen leverer de solid pålidelighed og optimerer grafikkvaliteten.