Ydeevne

Kræfter i topklasse

Komplett Khameleon™ er en bærbar gaming PC, der kommer med komponenter, der gør spil og kontorarbejde til en drøm. Uanset hvor du er, har du grafikkort, processor, RAM og framerate i topklasse med dig.

KLAR UD AF BOKSEN

Windows 10 og alle de nyeste drivere er installeret.

INGEN BLOATWARE

Maskinen leveres uden generende software, du ikke har bedt om.

KVALITETSSIKRET

Udviklet i samarbejde med Intel, med lynhurtig processorteknologi.

TILPASSES DINE BEHOV

Vi skræddersyr PC'en til dig, så du får præcis, hvad du har brug for.

Kontor og skole

Arbejdsjern i dagtimerne

En computer med stærke komponenter, der gør, at arbejdsopgaverne løses i rasende tempo. Få fuld kontrol over dine leveringer, uanset om du arbejder som designer, musikproducer, 3D kunstner, fotograf eller bare vil have en solid kontor-/skolecomputer.

Brugsområder

Den kraft, du har brug for, når du har brug for det

Gaming


Vælg mellem Nvidia GeForce 1660 Ti eller RTX 2070 Max-Q. Begge grafikkort giver dig en ny spiloplevelse, du sjældent ser på bærbare computere. Oplev spil som Call of Duty: Modern Warfare, Fortnite eller The Witcher 3, uanset hvor du er.


Kreativt

Uanset hvad du ønsker at skabe, er Komplett Khameleon™ en perfekt computer til dette. Her får du mængder af RAM og processorkraft, som kan håndtere billedredigering, videoredigering, illustrationsarbejde, kodning og alt andet.

3D-grafik

Ønsker du at arbejde med 3D-grafik, modellering og rendering i programmer som Blender eller Cinema 4D? Så anbefaler vi denne PC med 32 eller 64 GB RAM sammen med Nvidia RTX 2070 Max-Q.


Kontor-/skolearbejde

Denne laptop passer perfekt til både kontor og skole. Få en minimalistisk stil eller tilpas den, som du har lyst. Mulighederne er der.

Batteri og form

En letvægter i sværvægterklasse

Af en bærbar computer at være med nogle af de mest kraftfulde komponenter på det bærbare marked er denne PC forbavsende slank og let. En gaming laptop du kan tage med dig overalt, uden at den er tungere for ryggen end andre bærbare computere er. Skærmen udnytter al pladsen med sin ultra tynde ramme.

15,6” skærm, 20 mm høj, 1,9 kg

Spilydelse

Problemfrit flow i billedet

Med 144 Hz framerate kan du nyde et flow i billedet, der lever op til manges krav for at kunne spille e-sport. Spil med en utrolig præcision i billedet.


Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 er blandt de mest eftertragtede spil til PC, og byder på imponerende grafik, som virkelig vækker det vilde vesten til live på PC-skærmen. Grafik-presets i spillet er dynamiske og tilpasses automatisk maskinvaren, noget som gør, at testresultaterne ikke bliver til at sammenligne med. Vi bruger derfor SweClockers' anbefalede indstillinger @ fuld HD.

Fortnite

Fortnite er meget populært i konkurrencesammenhænge, og man ønsker normalt at prioritere høj framerate (FPS) fremfor pæne detaljer. Vi bruger TFUE Fortnite settings som er skræddersyet til konkurrencedygtig gaming.

Grafikkort

Når spil bliver en fryd for øjnene

Komplett Khameleon™ har moderne Nvidia GeForce grafikkort. Vælg mellem 1660 Ti eller RTX 2070 Max-Q - to GPU´er, der er optimeret til bærbar gaming, og desuden fungerer udmærket til 3D-modellering og rendering, der kræver god GPU-kapacitet.

Lad varmen undslippe!


Blæserkølesystemet på Komplett Khameleon™ er termisk baseret for at give dig maksimal ydelse og mindst muligt støj. Selv under lange spillesessioner forholder magnesiumchassiset sig bemærkelsesværdigt køligt.

Windows Hello

Komplett Khameleon™ støtter biometrisk ansigtsgenkendelse – Windows Hello genkender dig straks og logger dig på 3 gange hurtigere end med et password!

Processor

Ydeevne lige fra kernen

Med en 6-core Intel i7 processor med turbofrekvens på op til 4,6 GHz, løser denne CPU alle problemer lynhurtigt. Uanset hvad du arbejder på. Den er skabt til krævende spil og programmering.

Denne Intel i7-processor er perfekt til streaming af det, du spiller. Processoren giver dig op til 90% mere FPS (frames per second) i spillet, når du streamer i forhold til en tilsvarende 3 år gammel PC.

Tilslutninger

Moderne tilslutningsmuligheder som en selvfølge

Med moderne tilslutningsmuligheder får du lynhurtig overførsel af data, uanset om det er billeder, lyd eller internet. Komplett Khameleon er en PC, der er udstyret med Thunderbolt 3, WiFi 6, HDMI og USB 3.1 Gen 2 porte. Indgangsporte på bagsiden af computeren sørger for, at kablerne er skjult.

THUNDERBOLT 3

Den gateway, der er alt i én. Data, lyd og billede

Wi-Fi 6

39% hurtigere end Wi-Fi-ac. Spil online med en tilnærmet kablet oplevelse.

USB 3.1 Gen 2

Op til dobbelt så hurtig transmissionshastighed som Gen 1.

Skærm

Krystalklare billeder i hele farvespektret

Med et kalejdoskop af farver, krystalklare billeder og 144 Hz framerate, giver den indbyggede skærm dig de farver, der er nødvendige til billedredigering, og det flow du har brug for til at spille. IPS-panelet sikrer en jævn og god billedkvalitet. Uanset hvad du laver.

Lynhurtig billed-flow med 144 Hz


Billedfrekvensen på skærmen er afgørende for, hvor godt spillet kører på skærmen. Med 144 Hz understøtter skærmen op til 144 billedopdateringer i sekundet. For mange, især i e-sport, er 144 Hz på skærmen et krav for at sikre, at man præsterer så godt som muligt.

En skærm, der præsterer i alt

IPS-paneler er den skærmteknologi, som siges at være en "all-rounder", når det kommer til ydeevne og krystalklare billeder. Derfor har vi naturligvis dette i Komplett Khameleon™. IPS-panelet sørger for at opfylde dine krav til farve og klarhed, uanset om du laver billedredigering, 3D-grafik, spiller eller ser film.

Turboknap

Fremtryl den kraft, du har brug for

Ikke enhver situation kræver den mægtigste kraft. Med turboknappen kan du tilpasse maskinkraften til det behov, du har nu og her - og spare på strømmen eller fyre en masse af alt efter behov. Alt du skal gøre er at trykke på turboknappen ved siden af tænd/sluk-knappen.

BATTERI SSAVE

Begrænser kapaciteten til gavn for en længere levetid uden strømtilførsel

BALANCE

Giver en balanceret oplevelse, der ikke bruger al kraften

PERFORMANCE

Bruger komponenternes fulde kraft på bekostning af batteriets kapacitet.

Touchpaden

Oplev aldrig et uheldigt tryk igen

Komplett Khameleon™ har en indbygget funktion, som gør, at du med to enkle tryk i det øverste venstre hjørne kan låse touchpaden. Nu behøver du altså ikke længere opleve uheldige tryk eller bevægelser, mens du spiller eller arbejder. En eksklusiv glasoverflade på touchpaden gør, at den føles bedre at bruge.

Et hvidt lys i øverste venstre hjørne indikerer, at touchpad-låsen er aktiveret.

Tastatur

Mekanisk, men alligevel musestille

Et mekanisk tastatur er ikke hverdagskost på en bærbar computer, men det er en selvfølge for alle, der spiller på en PC. Komplett Khameleon™, som den gaming-laptop den er, har derfor et mekanisk tastatur, som, på trods af deres ry for at være støjende, er musestille. For denne PC passer også fint ind på kontoret.

Tastatur

Lad der blive lys!

Tastaturet kommer med RGB-belysning og software, der gør det muligt at sætte dit præg på maskinen - om enten du vil have det diskret og enkelt på kontoret, eller prangende og farverigt derhjemme.

 

Tilpasning

Du bestemmer udseendet


Komplett Khameleon™ kan, i kamæleonens ånd, tilpasse sig. Køb skins til maskinen, så du får den stil, du ønsker. Eller brug bare den minimalistiske stil, der kommer ud af kassen. Det er op til dig.

Vælg mellem en række forskellige skins til maskinen.

Vi har et udvalg af skins, der er klar på lager, som vi gerne monterer for dig, og som du kan finde ved at tilpasse din PC før køb.

Vælg din Komplett Khameleon™ - og tilpass den dit brug:

Gaming-PCer | Workstations

 

Gaming-PCer:

 

Workstations: