fri returfri retur

Den lille røde..

Den ikoniske røde Trackpoint-mus. De fleste mennesker, der har været et par år i arbejdslivet, har enten brugt det selv eller mødt kunder eller partnere, der sværger ved den lille røde. Og det er lige så mærkeligt, som det har været i mere end 25 år. Det giver også et godt billede af, hvor længe Lenovo har skræddersyede pc'er til erhvervsmarkedet, mere end 25 års udvikling, innovation og tilfredse kunder.

Der er en vandrehistorie her på Complete Business om en Lenovo-repræsentant, der på et møde udfordrede alle til at rejse sig op på låget på en Lenovo ThinkPad, og hvor han så mere bange ud, da en af ​​dem, han påpegede og udfordrede, viste sig at være en brand på over 200 cm, men ThinkPad holdt, og alle kunne trække vejret ud. Nu kan det ikke være denne form for udfordring, som en arbejds-pc står over for hver dag, men der forekommer grov behandling og slid, og så er det vigtigt at have en pc, der tåler det meste.

Komplett Business salgsfremmende uger fokuserer på en bestemt kategori eller en udvalgt leverandør, der kan give din virksomhed en bedre strøm i it-hverdagen. En kampagneuge på Komplett Bedrift er kendetegnet ved et stort udvalg af virksomhedsrelevante produkter og lave priser. Denne uge er fokus på Lenovo, og sammen har vi valgt et antal produkter til dig og din virksomhed.

 

Bærbar-PC 13,3" 

 

Bærbar-PC 14" 

 

 

Bærbar-PC 15,6" 

Workstations 

 

 

"Må ha" til din Lenovo laptop 

 

Docking 

Usikker på hvilken docking du skal velge til din nye eller gamle PC? Ta kontakt.

Stasjonær-PC 

  

 

 

Nano

 

  

 

 

 

Skjerm 

 

Visste du at.. 

..Lenovo ikke bare gjør bedriften effektiv når det gjelder IT-oppgaver, men de kan også hjelpe til med å holde det rent og pent på kontoret!