fri returfri retur

 

EKSTREM KRAFT - EKSTREM MOBILITET - EKSTREME MULIGHEDER

Lenovo Workstation
En Workstationer en ekstremt kraftig computer, der er bygget til at imødekomme de ekstreme ydelseskrav i de mest krævende industrier, såsom kunstig intelligens, medier og underholdning, arkitekter, ingeniører og ingeniørarbejde, og olie og gas. Drevet af NVIDIA® Quadro® er hver Lenovo Workstation bygget til at maksimere produktiviteten, så du kan gøre mere på kortere tid. Med MIL-SPEC-kvalitetstest og ISV-certificeringer til alle større applikationer tilbyder ThinkStation og ThinkPad P-serien holdbarhed og pålidelighed ud over standarder.

Vælg den rigtige workstation
En af de største beslutninger, når man køber en arbejdsstation, er om man skal købe en bærbar computer eller et skrivebord. Der er ikke noget definitivt svar på dette fælles spørgsmål, fordi begge har fordele og ulemper, i sidste ende afhænger det af dine behov og det miljø, du arbejder med, men her er nogle ting, du skal tænke på, inden du vælger.

 

Bærbarhed:


Bærbarhed

Dagens bærbare arbejdsstationer kan tilbyde næsten den samme ydelse som desktops. Disse alt-i-én-løsninger indeholder hele computersystemet i en let og bærbar enhed. Dette kombineret med kraftfulde batterier øger fleksibiliteten og mobiliteten, så du kan arbejde på dine projekter på kontoret, derhjemme og på vejen. Hvis du desuden har en dockingstation, ekstra skærme og mus / tastatur til rådighed på steder, hvor du arbejder meget, vil disse maskiner imødekomme de fleste behov.

 

Stasjonære:

 

Kraft og kapacitet
Selvom moderne bærbare arbejdsstationer kan tilbyde næsten den samme ydelse som desktops, kommer bærbare computere til en meget højere pris, og mulighederne er større med et skrivebord. Hvis du leder efter den mest effektive og budgetvenlige løsning, er desktop-arbejdsstationen vinderen. Arbejdsstationer understøtter hurtigere CPU'er, flere hukommelsesmoduler og større harddiske end bærbare systemer, og deres komponenter er billigere. Hvis du ikke har brug for portabilitet, kan du spare dine forretningspenge ved at holde dig til en desktop-arbejdsstation.

Oppgradering
Den mindre integrerede struktur på en bærbar arbejdsstation gør dem vanskeligere at opgradere eller reparere. Moderne bærbare computere tilbyder normalt ganske enkle muligheder for ofte opgraderede elementer som RAM, harddisk og batteri, men hvis skærmen, webcam, tastaturet, touchpad eller højttalere går i stykker, er det ikke let at udskifte dem. I modsætning hertil gør det modulopbyggede design på desktopcomputeren det let at udskifte sådanne eksterne enheder, normalt uden at involvere deres egne teknikere til at gøre det. Desuden indfører dette modulopbyggede mindre begrænsninger på størrelsen og specifikationerne på dine reservedele, hvilket giver dig et større udvalg af produkter at vælge imellem.

 

Det rigtige tilbehør
At have en stærk arbejdsstation med en svag skærm er som at køre en Ferrari med dårlige dæk, strømmen er der, men du får ikke den fulde fordel. Bærbare arbejdsstationer har naturligvis integrerede skærme, der fungerer godt, men det lønner sig stadig at have en eller flere større skærme, når man arbejder på kontoret. Eller hvad med en bærbar skærm med en taske?

 

Skærm: