Den nye

Xbox Series X og S er endelig her

Hurtigere og mere kraftfuld

Hvad du kan forvente af den næste generation af spil

Et brev fra Phil Spencer, chef for Xbox

Fremtiden for gaming har aldrig været mere inspirerende. Kreativitet i spil stortrives. Nye tjenester lader dig opdage flere spil – og fører dig tættere på de spil, skabere og streamere, du er glad for. Clouden skaber en kæmpe mulighed for at streame spil i konsolkvalitet og spille med de mennesker, du vil, hvor som helst. Og for mange af os findes der intet mere inspirerende end begyndelsen af en ny konsolgeneration.

Genudviklet indefra og ud

Når vi går ind i en ny generation af konsolgaming med Xbox Series X, leverer innovativ hardware og software utrolige muligheder for gamingens fremtid.

Designet til hastighed og ydeevne

Xbox Velocity Architecture låser op for nye hastigheds- og ydeevneegenskaber gennem den banebrydende kombination af hardware, en brugerdefineret 1 TB SSD og CPU og dyb softwareintegration for at skabe rigere og mere dynamiske levende verdener af hidtil uset skala og detaljegrad.

Den kraftigste konsol nogensinde

Xbox Series X er vores mest kraftfulde konsol, der drives af vores egen processor, som anvender AMD's nyeste Zen 2- og RDNA 2-arkitekturer.

Det nye system på en chip (SOC) er bygget op fra grunden for at sikre maksimal hastighed og ydeevne med 12 teraflops processorkraft og med kompatibilitet for øje til fire generationer af gaming.

Køleplade

En køleplade er en ikke-elektrisk, passiv, mekanisk komponenter, der har en afgørende rolle i driftssikkerheden og ydeevnen i Xbox Series X og er en integreret del af konsollens kabinet. Denne unikke komponent i den parallelle kølearkitektur bidrager til konsollens unikke design.

Opdelt bundkort

For første gang nogensinde på en konsol sikrer et innovativt, opdelt bundkort i Xbox Series X en ensartet intern temperatur, så konsollen kan levere mere ydeevne.

Mere lagerplads uden kompromis

Xbox Series X Storage Expansion Card sikrer ekstra spillagerplads ved maksimal hastighed og ydeevne ved at replikere konsollens interne SSD-oplevelse. 1TB-kortet indsættes direkte på bagsiden af konsollen via den dedikerede lagerudvidelsesport.

Spil kører endnu bedre

Takket være den revolutionerende nye Xbox Velocity Architecture vil tusindvis af spil på Xbox One, inkl. Xbox 360- og originale Xbox-spil, køre bedre samt opleve forbedret opstarts- og indlæsningshastigheder, mere stabile framerates, højere opløsninger og forbedret kvalitet på Xbox Series X.

Optimeret til Xbox Series X

Spil, der er udviklet med Xbox Series X-udviklingskittet er designet til at udnytte de unikke egenskaber i Xbox Series X. De vil demonstrere suveræne indlæsningstider, grafik, reaktionsevne og framerates på op til 120 FPS.

Mød den nye Trådløs Xbox-controller

Oplev det moderniserede design i Trådløs Xbox-controller, der har formede overflader og raffineret geometri for at sikre bedre komfort under gameplay. Bliv på målet med tekstureret greb og en hybrid D-pad; optag og del indhold ubesværet, mens du spiller; og par hurtigt med, spil på, og skift mellem understøttede konsoller, pc'er og mobilenheder.*