fri returfri retur

GeForce RTX Ampere - 3000 series

Med GeForce RTX 3000-serien ryster Nvidia virkelig spilplanen op. Ampere-arkitekturen betyder anden generation af RTX-kort, hvor ydeevnen både med og uden raytracing stiger markant. Der er flere nye funktioner, herunder opgraderede RT- og CUDA-kerner, forbedret AI-skalering via DLSS og RTX IO-grænsefladen, der lader grafikkortet tale direkte til SSD-lageret. Resultatet er op til at fordoble ydeevnen sammenlignet med forgængerne i GeForce RTX 2000-serien.

GeForce RTX 3050 

Ray-tracing er den nye standard inden for gaming, og GeForce RTX 3050 med ydeevnen og effektiviteten fra Ampere-arkitekturen kører de nyeste spil med over 60 fps - hvilket gør ray-tracing mere tilgængelig end nogensinde.

GeForce RTX 3060 

Med GeForce RTX 3060 kan du håndtere alle de nyeste spil ved hjælp af Ampere - NVIDIAs anden generation af RTX-arkitektur. Få utrolig ydeevne med forbedrede raytracing-kerner og Tensor-kerner, nye multiprocessorer til streaming og lynhurtig G6-hukommelse.

GeForce RTX 3070 

GeForce RTX 3070 overtager fra RTX 2070 - et af de mest populære grafikkort fra den forrige generation. Ydelsen matcher det tidligere flagskib RTX 2080 Ti, men til en meget lavere pris og med flere nye teknologier. Dette er kortet til dig, der ønsker en god opgradering for pengene. 

GeForce RTX 3080 

GeForce RTX 3080 er efterfølgeren til den populære RTX 2080. tilbyder op til dobbelt ydelse, hvilket åbner op for spil i 4K-opløsning og et helt nyt niveau i moderne spil. Dette er kortet til dig, der ønsker en reel opgradering på din computer.  

GeForce RTX 3080 Ti 

GeForce RTX 3090 

GeForce RTX 3090 er flagskibet for den nye Ampere-familie og efterfølgeren til de klassiske Titan-kort. Med så meget som 28 milliarder transistorer, 10.496 CUDA-kerner og 24 GB GDDR6X-hukommelse loves rekordhøj ydeevne til spil i både 4K og 8K opløsning. Dette er kortet til dig, der ønsker det allerbedste. 

Komplett PC 

Komplett-PC er gamerens førstevalg. Lad os bygge PC for dig. Med tre års garanti og stor valgfrihed i komponenterne er det få, der kan matche din nye Komplett-PC.

På grund af ekstrem efterspørgsel er GeForce RTX 3080 og GeForce RTX 3090 midlertidigt utilgængeligt til salg. Klik på modtag varsel og få besked, så snart produktet er tilgængeligt for salg igen. Dem som allerede har Bestilt et Geforce RTX 3080 vil beholde deres plads i køen og vil få produktet tilsendt så snart vi for dem på lager.

GEFORCE RTX™ 30-SERIEN

THE ULTIMATE PLAY

GPU'er i GeForce RTX™ 30-serien leverer den ultimative ydeevne til gamere og udviklere. De er drevet af Ampere – 2. generations RTX-arkitektur fra NVIDIA – med nye RT-kerner, Tensor-kerner og multiprocessorer til streaming, der leverer den mest realistiske grafik med raytracing og de nyeste AI-funktioner.

RTX. IT’S ON.

ULTIMATIV RAYTRACING OG AI

Oplev de mest populære spil lige nu som aldrig før med realistisk grafik takket være raytracing i realtid og den ultimative ydeevne fra AI-drevet DLSS. RTX. It's on..

SEJR MÅLT I MILLISEKUNDER

NVIDIA Reflex leverer den ultimative konkurrencefordel. Få den laveste latenstid. Den bedste lydhørhed. Drevet af GeForce RTX 30-seriens GPU'er og NVIDIA G-SYNC gaming-skærme. Få fat i mål hurtigere, reager hurtigere og øg sigtepræcisionen gennem en revolutionerende række teknologier til at måle og optimere systemlatens til konkurrencedygtige spil.

BOOST DIT KREATIVE SPIL

Tag dine kreative projekter til et nyt niveau med GeForce RTX 30-seriens GPU'er. Leverer AI-acceleration i top-kreative apps. Støttet af NVIDIA Studio-platformen med dedikerede drivere og eksklusive værktøjer. Og bygget til at præstere på rekordtid. Uanset om du renderer komplekse 3D-scener, redigerer 8K-video eller livestreamer med den bedste kodning og billedkvalitet, giver GeForce RTX GPU'er dig ydeevnen til at skabe dit bedste.

STREAM SOM EN BOSS

Stjæl showet med utrolig grafik og glat live-streaming uden stammen. Næste generations hardwarekodning og -dekodning kombineres for at vise alle dine bedste øjeblikke i udsøgte detaljer. Og den helt nye NVIDIA Broadcast-app tager dine livestreams til det næste niveau med kraftfulde AI-muligheder for at forbedre lyd- og videokvaliteten med effekter som virtuel baggrund, webkamera med automatisk ramme og fjernelse af mikrofonstøj. GeForce RTX 30-seriens GPU'er leverer den ydelse og billedkvalitet, der er nødvendig for at give dit publikum dit bedste - hver gang.

DIRECTX 12 ULTIMATE

Udviklere kan nu tilføje endnu mere fantastiske grafiske effekter til Microsoft Windows-baserede pc-spil. GeForce RTX grafikkort leverer avancerede DX12-funktioner som ray tracing og variabel rate-shading, hvilket bringer liv i spillene med ultra-realistiske visuelle effekter og hurtigere frame rates.

YDERLIGERE FUNKTIONER OG FORDELE

8K HDR GAMING

Opret forbindelse, spil, optag og se i fantastisk HDR med opløsninger på op til 8K med GeForce RTX 3090. Takket være HDMI 2.1 er det muligt at få en opløsning på 8K på et enkelt kabel. Optag i op til 8K HDR med GeForce Experience™ ShadowPlay™-funktionen, og afspil optagelser i glidende billedkvalitet med AV1-dekoderen.

GEFORCE EXPERIENCE

Optag og del videoer, skærmbilleder og livestreams med venner. Hold dine drivere opdateret, og optimer dine spilindstillinger. Med GeForce Experience kan du det hele. Det er den vigtigste del af dit GeForce-grafikkort.

GAME READY DRIVERE

Få den bedste ydeevne og den mest stabile oplevelse fra det øjeblik, du begynder at spille.

VIRTUELL REALITY

Højtydende grafikkort giver de mest glidende og medrivende oplevelser i VR.

NVIDIA® G-SYNC®

Få glidende spil uden flimmer med opdateringshastigheder på op til 360 Hz plus HDR og meget mere. Det er den ultimative gamingskærm og det foretrukne udstyr til entusiastiske gamere.

NVIDIA ANSEL

Dine skærmbilleder bliver til kunst med denne effektive fototilstand i spillet, der tager billeder i 360, HDR og superopløsning.

18 PEGI GeForce RTX
© 2020 NVIDIA Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. NVIDIA, NVIDIA-logoet, GeForce, GeForce RTX og GeForce NOW er varemærker og/eller registrerede varemærker, der tilhører NVIDIA Corporation i USA og andre lande. © 2020 Ubisoft Entertainment. Alle rettigheder forbeholdes. Ubisoft og Ubisoft-logoet er registrerede eller uregistrerede varemærker tilhørende Ubisoft Entertainment i USA og/eller andre lande..