fri returfri retur


Samsung Galaxy Watch 3

Fuldt overblik over beskeder, hændelser og samtaler gør i den grad hverdagen enklere. Derfor har vi gjort Galaxy Watch 3 til et smartere og mere intuitiv smartwatch, som også har eSIM, så du kan være forbundet uden at have mobiltelefonen med.

Galaxy Watch3 holder øje med dit helbred som helhed. Du måler nemt antal skridt, puls og iltmætning i blodet. Det samme gælder perioder med let og dyb søvn. Det giver dig et indtryk af dit stressniveau. Og med appen Samsung Health Monitor kan du nu også nemt både måle blodtryk og tage EKG**.

Galaxy Watch 3 er også en del af din personlighed. Det elegante design i smagfulde farver og muligheden for at vælge en urskive, der matcher dit outfit eller dit humør, gør desuden uret til en alsidig accesory, der passer til enhver stil.

 

 

Tilbehør Galaxy Watch 3 

 

 

 

** Kræver en Galaxy-smartphone med Android 7.0 eller nyere og fungerer kun med et Galaxy Watch3 eller Galaxy Watch Active2.  For at garantere nøjagtigheden skal brugeren kalibrere enheden mindst hver fjerde uge. Brugere bør måle deres blodtryk i  hvile ligesom ved traditionel blodtryksmåling med manchet. Blodtryksmålingen eller Samsung Health Monitor-appen kan ikke  diagnosticere højt blodtryk eller andre lidelser og kan ikke undersøge tegn på hjerteinfarkt. De er ikke beregnet til at erstatte  traditionelle diagnosticerings- eller behandlingsmetoder udført af kvalificerede sundhedspersoner. EKG-målingen eller Samsung  Health Monitor-appen leder aldrig efter tegn på hjerteinfarkt. De er ikke beregnet til at erstatte traditionelle diagnosticerings-  eller behandlingsmetoder.