Samsung Galaxy S21 5G

Galaxy S21 kommer i tre forskellige versioner; Galaxy S21, S21+ og S21 Ultra. NYHED! Galaxy Buds Pro 

Sådan er den nye Samsung Galaxy S20

  • Banebrydende kamera med kreative funktioner
  • Grænseløst og eksklusivt design i robust glas og metal
  • Dynamisk skærm på 120 Hz giver en revolutionerende følelse
  • Stort og intelligent 24+-timers batteri
  • 5G-klar

Skærmen - skånsom mod øjnene, og stærkt sollys spiller ingen rolle

For dine øjnes skyld tilpasser skærmen sig automatisk, så den bruger så lidt blåt lys som muligt, også i dagtimerne. Desuden kan du nemt slå et blålysfilter til, som fjerner det blå lys helt. Skærmen er så lys, at alt står skarpt og tydeligt – selv når solen skinner allermest. I forhold til S20 Ultra har Galaxy S21 50 % mere kontrast og 25 % højere lysstyrke.

Galaxy-oplevelser

En mobil til suveræn gaming. Med mere processorkraft, forbedret grafik og avanceret AI er spillet dit. 120Hz-skærmen giver knivskarpe, nuancerede billeder – og en gamingoplevelse ud over det sædvanlige. Mens du spiller, anvender skærmen de maksimale 120Hz, så du får optimale spillebetingelser med hurtigere skærm, forspring i spillet og en helt igennem skøn følelse. Sammen med skærmens superhurtige reaktion på dine berøringer vinder du!

Gaming i skyen med forstærket 5G. Med Galaxy S21 kan du spille uden computer og spillekonsol. Desuden har du adgang til Xbox Game Pass**, som ligger i skyen – med op mod 100 spil at vælge imellem. Du kan tilslutte en ekstern controller og udnytte 5G-netværket og WiFi 6E der, hvor det er tilgængeligt***. Ægte gaming-følelse med minimal lagging.

Se alt i større format med Interactive Mirror View. Spejl Galaxy S21 på et kompatibelt TV – og oplev alt, hvad du ser og gør i mobilen i større format. Retter du kameraet mod dig selv, forvandles TV'et til et spejl i dit hjemme-fitnesscenter, hvor du kan tjekke dine egne bevægelser i forhold til instruktørens. Eller før en videosamtale på den store TV-skærm, og se dine venner eller kolleger endnu bedre

Tryg med Samsung

Definitionen af robusthed.  Vi ønsker, at din skærm skal holde. Derfor er den fremstillet i det ekstremt stærke Gorilla Glass Victus. Den er kort sagt bomstærk.

Vand- og støvtæt.. Galaxy S21 er naturligvis vand- og støvtæt i henhold til IP68-klassificeringen. Det vil bl.a. sige, at den kan tåle at blive nedsænket i vand på op til 1,5 meters dybde i 30 minutter.

Kun du kan låse op. Det er dit ansigt, mobilen genkender. Og pladsen til dit fingeraftryk er nu både lettere at komme til og 1,8 gange større. Kort sagt endnu mere fleksibel sikkerhed.

Privat forbliver privat med Samsung Knox. Galaxy S21 er udstyret med Samsung Knox, som beskytter dine værdifulde og personlige minder. Alle film, billeder, filer og data. Sikkerhed i flere lag er integreret i både hardware og software, så kun du kan få adgang til det, der er dit.