Xperia™ X Series – Altid et skridt foran

Autofokus som fanger det uventede

Med Xperia™ X Series kan du fryse motivet midt i en bevægelsen – med utrolig skarphed. Den unikke tracking-teknologi i Predictive Hybrid Autofocus gør at kameraet selv følger motivet og forudser bevægelserne. På denne måde fanger du det mest uventede øjeblik med enestående precition. De enestående responstider gør dessuden kameraet til Sonys hurtigste nogensinde. Og Exmor RS™-sensorene gør billederne tydelige selv i svagt lys, uanset om du tager selfies eller billeder med hovedkameraet.

 

Det smarteste batteri nogensinde

Ved normal brug holder batteriet i op til to døgn på en oplading. Men Xperia™ X registrerer også batteriets belastning og temperatur, og kan dermed oplade det optimalt i hver enkelt situation. Den nye teknologi, Qnovo Adaptive Charging, gør at du kan lade mere på kortere tid og tilmed forlænge batteriets levetid. Det er blot at gøre sig klar til weekend-turen – eller den meget lange telefonsamtale.

 

Ny design for perfekt greb

Det nye design har optimal pasform og ligger perfekt i hånden. Størrelse, overflade og brugervenlighed. Resultatet er et 5-tommers display med buede glasskanter og en bagside uden kanter. Et design som gør din Xperia™ X både naturlig at holde ogbehagelig at se på.

 

YouTube Video -
YouTube Video -
YouTube Video -

Op til to dages batteritid*
Batteritiden er målt ved hjælp av Sony Mobile Communications ABs brugsprofil for smartphones, som blev defineret i september 2014 for at repræsentere en almindelig smartphonebruger, inklusiv (men ikke begrænset til) en række forskellige brugsscenarier (samtale, SMS, surfing, sociale medier, spil, musik, fotografering, billedevisning, videoafspilning osv).

Husk også tilbehøret