Samsung Galaxy A52 | A72 

Køb den nye Galaxy A52, A52 5G eller Galaxy A72.

Krystalklart perspektiv i klasse A

En hurtig og pålidelig følgesvend i klasse A

En pålidelig følgesvend i klasse A

Samsung Galaxy A72

Krystalklart perspektiv i klasse A

Når et kamera ikke bare er et kamera. Galaxy A72 er udstyret med fem knivskarpe kameraer, som samarbejder og hjælper dig med at tage endnu bedre billeder og video. Hovedkameraet på 64 megapixel med optisk billedstabilisering lader dig tage billeder med utrolig høj skarphed, selv under dårlige lysforhold. Makrokameraet indfanger de små detaljer i det store billede og lukker op for en helt ny verden.

Samsung Galaxy A52 5G

En hurtig og pålidelig følgesvend i klasse A

Samsung Galaxy A52 5G er altid ved hånden, klar til at gøre dit online liv smartere og sjovere¹. Hurtig, kraftig og med et ydre, som både kan holde til at blive vist frem og at være med dig overalt og hele tiden – Galaxy A52 5G er ekstra styrket, så den kan modstå vand og støv². Og takket være det store batteri er du altid klar til nye oplevelser.

Samsung Galaxy A52

En pålidelig følgesvend i klasse A

Samsung Galaxy A52 er altid ved hånden, klar til at gøre dit online liv smartere og sjovere. Hurtig, kraftig og med et ydre, som både kan holde til at blive vist frem og til at være med dig overalt og hele tiden – Galaxy A52 er ekstra styrket, så den kan modstå vand og støv¹. Og takket være det store batteri er du altid klar til nye oplevelser.