fri returfri retur

Roborock S7

Roborock S7 er den nye generation af robotstøvsugere. Med ny sonisk teknologi giver den en dybere, smartere rengøring på kortere tid. S7 har endda tæppegenkendelse med ultralyd, en gummibørste, en autoløft-moppe og snart en automatisk tømningsstation.

S7 har flere innovative funktioner, der forbedrer rengøringsprocessen:

  • Sonisk teknologi til gulvvask, som holder dine gulve skinnende rene, selv når støv og snavs har sat sig fast
  • En avanceret flydende gummibørste til bedre rengøring med færre sammenfiltringer
  • Autoløft af moppen til gnidningsfri skift mellem tæpper og andre overflader

Avanceret børstedesign

En vigtig opgradering til S7 er en børste helt af gummi. Dette giver større holdbarhed og mere ensartet rengøring samt en lavere risiko for sammenfiltrede hår. Børsten kan trække snavs ud dybt inde i overfladen og skåner stadig trægulve og andre overflader.

Sonisk gulvvaskteknologi

Med VibraRiseTM er fremtiden for robotgulvvask nu. Ny sonisk gulvvaskteknologi gør det muligt for S7 at skrubbe gulvene mere grundigt end nogensinde. Den opsamler indtørret snavs og mudder, som andre robotstøvsugere ikke kan håndtere.

Fuld kontrol

S7 tilbyder fuld kontrol med endnu mere avanceret kortlægning med forbudte zoner, zoner, som ikke skal vaskes, og usynlige virtuelle vægge. Du kan brugertilpasse sugestyrke, sonisk vibrationsstyrke, vandstrømning (herunder en indstilling til ekstra-intens gulvvask til vanskelige områder) og endnu mere for hvert rum i dit hus.

Populære produkter