fri returfri retur

Hardware

ASUS har siden begyndelsen i 1989 været på forkant med innovation på bundkortet-markedet, takket være en af verdens bedste udviklingsafdelinger. ASUS-ingeniører har udviklet bundkort, der gentagne gange har skubbet grænserne for stabilitet, energi-effektivtet og overclocking. I 1996 begav ASUS sig også ud markedet for grafikkort, med konstante høje krav til kvalitet og ydeevne. Under varemærket ROG fremstiller ASUS bundkort og grafikkort, men også lydkort og netværkskort i alle segmenter. Fælles for dem er ASUS's endeløse forfølgelse af innovativ teknologi og højeste kvalitet.

PC'er

ASUS Zenbook er omhyggeligt konstruerede Ultrabooks ™ med den perfekte blanding af stil, brugervenlighed og ydelse. Zenbook-serien tager det til et nyt niveau af raffinement. Der er flere Zenbook-modeller, så du kan finde den perfekte til dine behov. På trods af de rekord-tynde aluminium designs, så sparer ASUS Zenbook UX305 ™ ikke på kræfterne. Du får en hurtig brugeroplevelse i kombination med en lang batterilevetid, fulde 3 x USB 3.0 porte og et tastatur med god tastedybde for bedste maskinskrivnings-oplevelse.

Gaming

ASUS var en af de allerførste virksomheder med fokus på PC-spil. Dette resulterede i tilblivelsen af Republikken Gamers (ROG) i 2006, hvis formål er at levere den mest innovative hardware til PC og gaming entusiaster. Produkterne er kendetegnet ved kompromisløs ydeevne og kvalitet kombineret med innovative funktioner. Medier i hele verden har anerkendt ROG som et førende mærke i gaming og overclocking. Produkterne har vundet adskillige priser og modtaget meget positiv feedback fra hardware professionelle.