fri returfri retur

VIVE Focus 3: En ny æra for VR i businessverdenen

Det nye all-in-one VR headset fra HTC VIVE er landet, og det er kun udviklet til virksomhederne og deres behov. Med 5K opløsning som lader dig dykke ned i din kreative verden, og lader dig se, dele og udforske idéer med en fantastisk klarhed. 90 Hz opdateringsfrekvens giver dig en krystalklar oplevelse uanset hvad du laver i din VR-verden.

VIVE Business Device Managment System

Alle de vigtige funktioner for at administrere dit VR-system. Installer, opdater, og tilpas dit indhold. Track, mål og optimer enhedsydelse. Administrer efter brugerkonti, indhold eller enhed for at optimere effektiviteten. Få hjælp på virksomhedsniveau og skræddersyet tekniske tjenster. Alt på en enkel og sikker platform.

Hav fuld kontrol over dit indhold og konfigurer dine enheder på en enkel og effektiv måde - Enkelt, og sikkert. Alt på et sted.

Læs mere om VIVE Business Device Management System her.

VIVE Business Training

VIVE Business Training er et kontrolcenter som forbedre en-til-mange-træningsoplevelsen i VR. Design og synkroniseret flyt og proces for flere brugere (300+ VR-enheder) og maksimer effektiviteten til træningsprogrammer. Kontrolcenteret lader dig blandt andet indsamle data i real time, gennemfør træninger af ansatte, lav offline events og akademiske seminarer.

Læs mere om VIVE Business Training her

Se stories og de uendelige muligheder med VIVE her.

5K opløsning

Dyk ned i den kreative dybde. Se, del og udforsk idéer krystal klar opløsning. Se de finere detaljer i VR-Spillene.

90 Hz opdateringsfrekvens

90Hz opdateringsfrekvens for en ekseptionel visuel flydende oplevelse. Oplev grafisk intensive applikationer og spil sådan som skaberne har tiltænkte det.

Op til 120 graders synsfelt

120 grader bredt synsfelt (FOV), som utvider VR-seeropplevelsen. Gir en mer naturlig og komfortabel seeropplevelse som passer bedre med menneskets øyne.

Hi-Res certificeret lyd

Hi-Res certificeret hovedtelefoner med 3D lyd og kraftige forstærkere, leverer opslugende lydbilleder for en mere ægte oplevelse.

Balanceret komfort for brug over lang tid.

Kurver og konturer for balanceret modvægt mellem brillerne og batteriet. Komfort til brug over lang tid, specielt til træningssimuleringer som kræver større bevægelse.

Hold dig afkølet

Aktiv køling og termisk optimeret batteri holder temperaturen i enheden på et ideelt niveau. Resultatet er forbedret ydelse og højere komfort.