fri returfri retur

Vores mest populære forbrugsvarer.

De har forskellige brugsområder, men de har alle det tilfælles at de er rigtig rare at have liggende klar i skuffen når du skal bruge dem. Der er hverdagssituationer du ikke behøver have i hvis du er forberedt:

 

Det at brandalarmen giver signal når den behøver nye batterier er en vigtig egenskab. Det er derimod irriterende at måtte høre denne lyd hele natten. Sørg for at du altid har nye batterier liggende klar i skuffen. Du kan se hele vores udvalg af batterier her.

  • Når lyspæren i natlampen bestemmer sig for at gå akkurat når du tager favoritbogen frem, er det godt at vide at det ligger en reserve i køkkenskuffen. Er du usikker på hvilke du skal bruge kan du prøve vores lyspæreguide eller se hele udvalget her.

Hvad enten du skal udskrive en opgave eller CV, eller du har glemt at købe færdige invitation til børnfødselsdagen: Blæk og papir er det altid gode at have tilgængeligt. Er du usikker på hvad du mangler til din printer? Prøv vores guide og se hele udvalget her.

For mange er et bad om morgenen et must. Et lige stort must er at have shampoo og balsam. Dette er varer de fleste bruger og det er altid en god idé at have ekstra på lager. Er du en af dem der sætter håret med hårvoks før du forlader huset, så er også dette en god idé at have i huset.