fri returfri retur
Vi er Nordens største PC-producent og laver da også over 40.000 skræddersyede maskiner hvert år. Vi sørger altid for at vores modeller, er opdaterede med den seneste teknologi, men du ønsker du at ændre noget i sammensætning, er der altid rig mulighed for at skifte eksempelvis grafikkortet, processoren eller kabinettet.

Når vi har modtaget din ordre, bliver den tildelt én dedikeret tekniker, som derefter bygger computeren fra start til slut. Når computeren er helt samlet, tester vi naturligvis computeren så vi ved at alt fungerer, og derefter installerer teknikeren den seneste software og de nyeste drivere, så du kan bruge computeren lige efter levering.

Vi har altid gratis fragt på alle vores Komplett PC’er og der er flere forskellige former for levering. Den mest anvendte metode er som almindelig pakkepost leveret til det nærmeste posthus, men vi tilbyder også levering til døren mod betaling. Tilgængelige leveringsmetoder kan og dette skyldes at PC’erne hver især har forskellige størrelser og vægt, men du kan altid se hvilke leveringsmetoder der er tilgængelige inden du lægger ordren.

Vores kompetente kundeservice sidder altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål. Du derfor altid er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker købsrådgivning inden bestilling, efter du har bestilt eller hvis du har brug for hjælp med en PC, som du allerede har fået leveret. Du kan kontakte os på følgende måde:

Telefon: 70 70 19 19
Alle hverdage: 09:00 - 20:00

Chat
Alle hverdage: 09:00 - 20:00

E-post
komplett@komplett.dk