Samsung Galaxy S22 Series 

Skabt til at flytte grænser. Præcis som dig.

Med Galaxy S22+ og S22 tager Samsung fotografering og videooptagelse til et helt nyt niveau. For din skyld og for din ret til altid at have de bedste forudsætninger for sjovere dage og nætter. Den nye lysfølsomme sensor gør det umulige muligt. Altid knivskarpt. Altid, som det var i virkeligheden, da du var der. Gør natten din – optag film og tag billeder, som om det var om dagen. Udviklet til at se godt ud og kunne bruges – altid.

Ingen begrænsninger. Masser af muligheder.

Kreativ. Kraftig. Produktiv. Den nye Galaxy S22 Ultra sætter en helt ny og højere standard – din standard. Hurtigere og med længere batteritid¹. Sammen med S Pen og en krystalklar og lysstærk skærm fjerner den grænserne for produktivitet og kreativitet. Og med et kamera, der filmer og tager enestående billeder i lys såvel som i mørke, ligger verden bare og venter på at blive oplevet og delt af dig. Du får det hele i et kompakt design, hvor hver eneste detalje er gennemtænkt med henblik på at skabe en moderne og tidløs enhed.

Tilbehør S22 

Tilbehør S22+  

Tilbehør S22 Ultra  

YouTube Video - Galaxy S22 Ultra: Unveiling | Samsung
YouTube Video - Unveiling Galaxy S22 | S22+ with Bridgerton & Netflix | Samsung

Sådan får du Galaxy Buds Pro

Sådan gør du:

  1. Opret en Samsung Account² 
  2. Åbn Samsung Members-appen på din Galaxy S22 senest den 30. april 2022. Gå til ”Udforsk”, klik på “Fordele” i øverste venstre hjørne, og vælg den aktuelle kampagne. Bemærk, at der kan gå op til fem (5) arbejdsdage, før tilbuddet kan ses i appen.
  3. Tryk på knappen ”Benyt tilbuddet” for at komme til den registreringsside, hvor du tilmelder dig kampagnen ved at uploade din kvittering og angive dit fulde navn, din e-mailadresse, leveringsadresse og serienummer på din Galaxy S22. Bemærk, at registreringen administreres og kampagneproduktet udsendes af en tredjepartsleverandør, Veddesta Distributions AB.
  4. Når registreringen er gennemført, vil der blive sendt en bekræftelsesmail til den e-mailadresse, der er knyttet til din Samsung Account.
  5. Oplysningerne gennemgås derefter manuelt af Veddesta. Hvis registreringen bliver godkendt, sender Veddesta kampagneproduktet til den angivne adresse efter ca. 30 dage. Vær opmærksom på, at hvis der midlertidigt ikke er flere eksemplarer af kampagneproduktet på lager, kan der gå mere end 30 dage, før det bliver sendt til dig.
  6. Det er kun muligt at udnytte tilbuddet én (1) gang pr. gyldig enhed, som opfylder kampagnekravene. Hvis du har spørgsmål om kampagnen, kan du kontakte Samsungs kundeservice på 70 14 01 21 eller besøge www.samsung.com/dk/support/contact/.
  1. Tilbuddet gælder ved køb af Galaxy S22/S22+/S22 Ultra (SM-S901/SMS906/SM-S908) t.o.m. 24. februar 2022. Tilbuddet skal udnyttes i perioden 9. februar til 30. april 2022 i Samsung Members-appen. Tilbuddet gælder kun for Galaxy Buds Pro i farven sort, vejl. pris 1.699 kr. Kan ikke kombineres med andre tilbud, gælder kun én gang pr. enhed, kun ved fremvisning af kvittering og kun ved køb i kampagneperioden. Leveres kun i Norden. De fuldstændige vilkår kan ses her: www.samsung.com/dk/offer/S22-redeem
  2. Opret en Samsung Account ved at gå til ”Indstillinger” → ”Konti og sikkerhedskopiering” → ”Konti” → ”Tilføj konto”. Har du allerede en Samsung Account, kan du logge direkte ind med den. Særlige betingelser gælder for Samsung Account.

Tilbage til toppen.