fri returfri retur

Opgrader gamingen med et nyt grafikkort

Manglende kredsløb, mangel på containere og fejlparkerede fragtskibe – udfordringerne har været mange for dem, der gerne vil opgradere deres gaming-rig. De sidste par år har betydet en enorm efterspørgsel på alle tænkelige gadgets lige fra konsoller til computeretuier – og ikke mindst grafikkort. Nu er der heldigvis lys for enden af tunnellen flere modeller af både GeForce og Radeon på lager til omgående levering. Hvad kunne ikke være bedre end at opgradere og få fat i rigtig fede spil, hvor grafikkortet virkelig kan komme på arbejde?

Nvidia GeForce RTX 40-serien

AMD Radeon RX 6000-serien

Er du klar til at tage et reelt skridt op i ydeevne? AMD Radeon RX 6700, 6800 og 6900 serierne er perfekte til dig, der både vil kunne skrue op for indstillingerne og samtidig spille i høj opløsning. Med teknologier som AMD FidelityFX ™ Super Resolution kan du også holde billedhastigheden i top - what's not to like?

Cyberpunk 2077 - tid til at prøve det?

Let's face it – Cyberpunk 2077 var ikke den succes, som udviklerne af CD Projekt RED havde håbet på. Lige fra lanceringen var af alt fra fejl til dårlig ydeevne, og kritikken fra fansene var ikke hård.

Nu, lidt mere end et år senere, ser det dog meget anderledes ud. Spillet er blevet finpudset af flere omgange. Den seneste opdatering blandt andet tilføjet mere dynamisk adfærd blandt alle mennesker, der færdes i byen. Derudover er ydeevnen blevet markant forbedret, hvilket gør det nemmere at nyde den fede grafik med blandt andet ray tracing og lækre lyseffekter.

Kort sagt – der har aldrig været et bedre tidspunkt at påtage sig rollen som hovedpersonen V og skabe kaos i Night City. Oplev byen, karaktererne og intrigerne med grafikken skruet op, så neonlyset reflekteres i vandpytterne, når du blæser forbi på din futuristiske motorcykel. Med andre ord en perfekt mulighed for virkelig at lufte det nye grafikkort.

Nvidia GeForce RTX 30-serien

Med fantastisk ydeevne og en lang række fede funktioner til endnu bedre grafik er Nvidia RTX 3070-, 3080- og 3090-serien gode ledsagere, når du vil tage dit spil til næste niveau. Ray tracing via RTX-funktionerne, DLSS giver endnu bedre grafik via AI og GeForce Now, der hjælper dig med optimale indstillinger, er blot nogle af guldkornene.

Horizon Zero Dawn - robotdinosaurerne tager over

Da Horizon Zero Dawn blev lanceret eksklusivt til Sony PlayStation 4 i 2017, kastede mange pc-spillere længselsfulde øjne på de mystiske robotter i de grønne, smukke omgivelser. I slutningen af 2020 fik de så chancen – spillet blev rullet ud til PC, komplet med blandt andet bedre grafik og reel understøttelse af mus og tastatur.

Efterfølgeren Horizon Forbidden West er netop udgivet. og det er en perfekt mulighed for at træde ind i Aloys fodspor for alle, der endnu ikke har testet Horizon Zero Dawn. Der er dynamiske og hurtige kampe, blændende smukke omgivelser, en virkelig verden at udforske og ikke mindst alle disse mystiske maskiner, der er alt andet end harmløse. Og ikke at forglemme, en fængslende historie - hvad er der egentlig sket med verden?

Horizon Zero Dawn er simpelthen et spil, der ikke bør gå glip af. Det er også en perfekt kandidat til at presse dit nye grafikkort maksimalt. Så gør klar, fyld posen med lægeplanter og tag på eventyr blandt maskinerne. Du vil ikke fortryde det.