fri returfri retur


Køb, og få Galaxy Buds2

Ved køb af Galaxy A54 5G senest den 16. april får du et sæt sorte Galaxy Buds2 (vejl. pris 1.090 kr.) med i prisen*. Følg trinnene herunder for at benytte fordelen.

*Tilbuddet gælder ved køb af Galaxy A53 5G i perioden 17. – 31. marts 2022. Tilbuddet skal udnyttes senest 15. april 2022 i Samsung Members-appen. Tilbuddet gælder kun for Galaxy Buds Live i farven Mystic Black (SM-R180NZKAEUB), vejl. pris 1.090 kr. Kan ikke kombineres med andre tilbud, gælder kun én gang pr. enhed, kun ved fremvisning af kvittering og kun ved køb i kampagneperioden. Leveres kun i Norden. De fuldstændige vilkår kan ses her: https://www.samsung.com/dk/info/campaign-history/galaxy-a53-buds-live-2203/

Følg trinnene herunder for at få dine sorte Galaxy Buds Live;

1. Opret en Samsung Account senest den 15. april 2022.
2. Åbn Samsung Members-appen på din Samsung Galaxy A53 5G senest den 15. april 2022. Gå til “Udforsk”, klik på “Fordele” i øverste venstre hjørne, og vælg den aktuelle kampagne. Bemærk, at der kan gå op til fem (5) arbejdsdage, før tilbuddet kan ses i appen.
3. Tryk på knappen “Benyt tilbuddet” for at komme til den registreringsside, hvor du tilmelder dig kampagnen ved at uploade din kvittering og angive dit fulde navn, din e-mailadresse, leveringsadresse og serienummer på din Galaxy A53 5G. Bemærk, at registreringen administreres og kampagneproduktet udsendes af en tredjepartsleverandør, Veddesta Distributions AB.
4. Når registreringen er gennemført, vil der blive sendt en bekræftelsesmail til den e-mailadresse, der er knyttet til din Samsung Account.
5. Oplysningerne gennemgås derefter manuelt af Veddesta. Hvis registreringen bliver godkendt, sender Veddesta kampagneproduktet til den angivne adresse efter ca. 40 dage. Vær opmærksom på, at hvis der midlertidigt ikke er flere eksemplarer af kampagneproduktet på lager, kan der gå mere end 40 dage, før det bliver sendt til dig.
6. Det er kun muligt at udnytte tilbuddet én (1) gang pr. gyldig enhed, som opfylder kampagnekravene.
7. Hvis du har spørgsmål om kampagnen, kan du kontakte Samsungs kundeservice på 70 14 01 21 eller besøge www.samsung.com/dk/support/contact/

1. Telefonen er IP67-klassificeret. Baseret på testforhold ved nedsænkning i ferskvand til en dybde af op til 1,5 meter i op til 30 minutter.
2. 128/256 GB, kan udvides med micro-SD på op til 1 TB.
3. Batteriforbrug varierer afhængigt af, hvordan mobilen anvendes.
4. Hurtigopladeren på 25W er ikke inkluderet, men kan købes hos autoriserede forhandlere og på samsung.com.
5. Produktet er forberedt til at understøtte 5G-netværk. Du kan få flere oplysninger om lancering, tilgængelighed og understøttelse af din
model hos din mobiloperatør. Samtlige modeller er kompatible med 4G-, 3G- og 2G-netværk.