TV tilpasset til din livsstil.

Oplev fascinerende billedkvalitet, innovativt design og hjemmebiografløsninger, både indendørs og udendørs. Med markedets bredeste sortiment har Samsung noget for enhver smag.

Design og funktion i ét

Kvalitet er hjertet i vores produkter. Med Samsung får du innovativt design og førsteklasses kvalitet såvel indeni som udenpå. Med et design skræddersyet til din måde at se TV på har Samsung modeller til ethvert rum og enhver anledning, uanset om du vil have et TV, der skiller sig ud, eller et, der glider umærkeligt ind i din indretning.

 

The Frame

TV'et, der kan tilpasses til din personlige stil. Vælg mellem tusindvis af kunstværker i Art Store, og lad The Frame glide harmonisk ind i rummet, uanset hvor du placerer det.

Læs mere.

 

The Serif

Med sit unikke design bliver The Serif en del af indretningen uden at gå på kompromis med kvaliteten. Et TV designet til at fungere som et statement, der ser lige godt ud på egne ben som på et TV-møbel.

Læs mere.

 

The Terrace

Filmaften på terrassen, året rundt. Udendørs-TV'et The Terrace tager underholdningen ud i det fri. Kun du sætter grænserne.

Læs mere.

 

The Sero

Liggende, stående og fra mobilen. Med roterende skærm og smarte skærmdelingsfunktioner kan du se TV og video på The Sero, præcis som du har lyst.

Læs mere.

 

The Premiere

Tænk større. The Premiere er laserprojektoren, der forvandler et hvilket som helst rum til en biografsal. Placer den op mod en hvid væg, og få en 4K-oplevelse i stort format.

Læs mere.