fri returfri retur

Et TV til hvert et rum og hver en livsstil

Se nærmere på Samsungs Lifestyle-TV'er, og find den model, der passer til netop dit hjem og din livsstil. Tilføj design og stil med The Frame eller The Serif, eller spejl mobilen på TV'et med The Seros roterende skærm. Oplev et større billede på væggen med 4K-laserprojektoren The Premiere, bring underholdningen til det store lærred, når og hvor du vil med The Freestyle eller tag filmaftenen med ud på terrassen med udendørs-TV'et The Terrace.

Hvorfor Samsung TV?

Oplev et smartere TV, der leverer fantastisk billedkvalitet, uanset hvor du er, og uanset hvad du kigger på. Samsungs unikke QLED-teknologi giver dig skarpe detaljer, dybe kontraster og masser af farvenuancer under alle lysforhold. Med de smarte funktioner og et stilrent design udformet efter dine behov vil Samsung give alle en fremragende TV-oplevelse, selv brugere med nedsat syn, hørelse eller farvegenkendelse.

Make more of your home

Gør dit hjem lige så unikt som dig selv med design og indretning, der afspejler din livsstil. Skal dit TV indgå i indretningen som et møbel, eller foretrækker du, at det bliver en del af din kunst? Find det TV, der passer til netop dig.

YouTube Video - Samsung Serif DK

The Frame

TV when it’s on. Art when it’s off.

The Frame giver dig det bedste fra to verdener. Fyld dine vægge med kunst, og nyd underholdning i QLED-kvalitet. Den nye matte skærm får kunsten til at fremstå endnu mere realistisk, og takket være det slanke design kan du anbringe The Frame utrolig tæt ind til væggen.

Læs mere

The Serif

Unique and iconic design

Et TV, der er let at placere, og som er formgivet som et møbel, så det ser lige flot ud fra alle vinkler. Lad dig imponere af den ikoniske I-form, der er skabt af designerbrødrene Bouroullec, og slip for forstyrrende refleksioner takket være den nye matte skærm.

Læs mere

Tilpasning med tilbehør

Tilpas The Frame til din indretning, og oplev, at dit TV går i ét med dine øvrige billeder takket være rammer i forskellige farver og design. Hvilken ramme vælger du til dit The Frame?

Læs mere

Stor lyd til store oplevelser

Storslåede lydoplevelser i det flotteste design nogensinde. Nyd krystalklar surroundlyd fra kraftige højttalere i kompakte og stilrene Soundbars, som passer til din indretning.

Læs mere

Make more of your entertainment

Underholdning, præcis som du ønsker at opleve den. Oplev de nyskabelser inden for TV-kiggeri, som giver dig en større underholdningsoplevelse, uanset om du vil kunne se mobilindhold i stuen eller storfilm. når du er på ferie.

YouTube Video - Samsung The Freestyle DK
YouTube Video - Samsung THE SERO DK

The Freestyle

Entertainment wherever you go

Miniprojektor med fuld HD leverer storskærmsoplevelsen hvor og når som helst. Med hurtig opstart og automatisk optimering på blot et sekund er du altid klar til storslået underholdning.

Læs mere

The Sero

Mobile entertainment, better on TV

TV'et til mobilgenerationen, som gør det muligt at streame direkte fra dine yndlingsapps og få vist dit eget mobilindhold – i både liggende og stående format. Lad dig imponere af de kraftige indbyggede højttalere, og se alt indholdet komme til live i større format, der fylder hele skærmen.

Læs mere

Make more of social gatherings

Pift alle dine sammenkomster op med TV-underholdning ude såvel som inde. Inviter vennerne, og oplev de modeller, der gør filmaftenerne bedre og grillfesterne sjovere.

YouTube Video - Samsung The Terrace DK
YouTube Video - Samsung The Premiere DK

The Terrace

Take your entertainment outside.

Vejrbestandigt udendørs-TV med QLED-teknologi. Udviklet til dig, der vil kunne se TV, samtidig med at du nyder livet udendørs. Saml vennerne, og stream sommerens sportsbegivenheder og underholdning med strålende lysstyrke og færrest mulige forstyrrende lysrefleksioner.

Læs mere

The Premiere

Experience what you love with 4K laser

Højtydende laserprojektor, som leverer et lysstærkt billede på op til 130""* i høj opløsning og er udstyret med Samsung Smart Hub og et bredt udvalg af apps og tjenester. Anbring projektoren tæt på væggen, og lad dig rive med af det farvestærke billede og en imponerende stor lyd.

Læs mere