fri returfri retur

 

Fra dele til computer - sådan bygges Komplett-PC'er

Hvad sker der egentlig, når nye gaming-computere udvikles og bygges i Nordens største computerfabrik? Hvem vælger komponenterne, og hvordan kan man være sikker på, at alle dele arbejder optimalt sammen? For at svare på det og meget mere inviterede vi SweClockers på besøg i Kompletts PC-produktion, hvor titusindvis af maskiner samles hvert år.

> Læs mere hos SweClockers

Se SweClockers reportage

 

YouTube Video - SweClockers besöker Nordens största datorfabrik

 

Om Komplett-PC

 

Komplett-PC er Kompletts egne, håndbyggede computere, der kan tilpasses til netop dine ønsker. De består af de samme standardkomponenter, som entusiaster bruger – ingen mærkelige specialløsninger, der kunne forhindre fremtidige opgraderinger. Hvert år samles titusindvis af maskiner af vores professionelle pc-byggere i Sandefjord, Norge, og sendes derefter ud til entusiaster i hele Norden.

Computerne leveres med tre års garanti, og har altid den nyeste version af Windows med nye opdateringer og friske drivere. Derudover sørger vi for at undgå unødvendig software, der risikerer at påvirke computerens ydeevne. Kort sagt er alt, hvad vi kalder Ready to Play – og du kan komme i gang, så snart du har fået computeren ud af pakken.

 

 

Populære Komplett PC'er