Entrecote med mozzarella og tomatsalat

4 portioner

Ingredienser:

Entrecote

  • 800g Entrecote
  • En Broccoli
  • Rapsolie
  • Salt
  • 0,2tsk. Kværnet sort peber

Persilleolie

  • 20g Frisk persille
  • 2fed Hvidløg
  • En Citron
  • 1dl Olivenolie

Tomatsalat

  • 400g Små cherrytomater
  • 200g Mozzarella
  • Et Rødløg
  • 20g Basilikum
  • Olivenolie
  • Balsamico vineddike
  • Sukker
  • 0,2tsk. Salt

Fremgangsmåde:

Tænd din Sous Vide Gourmet Cooler, og sæt temperaturen til 55C. Så den er klar når kødet er klart.

PERSILLEOLIE: I en skål tilsæt persille, hvidløg, revet citronskal, og olivenolie, og giv det en tur med en stavblender, til det bliver blandet sammen til en persilleolie (gremolata). Smag til med slat og peber.

ENTRECOTE: Læg kødet i en Food Sealer pose, og smør persilleolien over og rundt kødet. Vakuumpak kødet i vakuumposen, læg så posen i vandbadet på 55C i ca. 2½ time.

TOMATSALAT: Hak Tomat og mozzarella i skiver, og fin hak løget. Læg dette lagvis på en tallerken, krydrer med salt, sukker, olivenolie og balsamico, og top af med basilikum.

ENTRECOTE: Varm en stegepande med rapsolie. Steg kødet let på hver side så den får en stegeskorpe. Lad kødet hvile på tallerkenen mens du gør broccolien klar.

BROCCOLI: Steg broccolien i panden til den er gylden. Steg den derefter i ovnen på 180C i fem minutter. Krydrer med salt og peber.

BON APPÉTIT!

Bosch MSM67170, Stavmikser Stav- og håndmiksere
Lagerstatus: Bestillingsvare. Bestilles ved ordre. Leveringstid 2-3 uger.
549,-
OBH Nordica Food Sealer Plastic Roller Vakuumforsegler – poser
Lagerstatus: Ikke på lager. 20+ stk. forventes klar til levering 26.jan.2019 (usikker dato)
149,-
OBH Nordica Food Sealer Plastic Roller Vakuumforsegler – poser
Lagerstatus: Ikke på lager. 20+ stk. forventes klar til levering 26.jan.2019 (usikker dato)
169,-