AMD Radeon RX 7000

Den mest avancerede grafik til gamere!

AMD Radeon RX 7000-grafikkortene giver den banebrydende AMD RDNA 3-arkitektur, der leverer ekstrem ydeevne til dine yndlingsspil ved de bedste indstillinger i 4K. Følg med den 13. december for at sikre dig dit eksemplar af AMD Radeon RX 7900XTX eller 7900 XT.

Komplett-PC

 

Har du brug for en helt ny pc og vil du have det allernyeste fra AMD? Tag et kig på vores Komplett-PC-er

Ny arkitektur, nye muligheder

AMDs nye serie af processorer når nye niveauer af ydeevne inden for spil, arbejde og hverdagsbrug. Efter 6 år har AMD opgraderet fra Socket AM4 til AM5 til deres nye cpu'er. Det betyder, at du skal have et nyt bundkort til disse nye processorer for at understøtte blandt andet DDR5-hukommelse og PCI Express 5.0. AMD har en lang tradition for at opretholde kompatibilitet mellem generationer. Udover at Socket AM5 bliver brugt til fremtidige processorgenerationer, er alle processorkølere til AM4 også kompatible med den nye socket.

De nye processorer er udstyret med integreret grafik med RDNA2-arkitektur – så du får flere forbindelser til højopløselige skærme og hardware-accelereret videoafkodning. Til gaming anbefales stadig et dedikeret grafikkort, men RDNA2-chippen på CPU'en klarer videoopkald, web-browsing og andre simple opgaver fint

Overvejer du en oppgradering?

 

Her finder du, hvad du skal bruge for at opgradere hele dit setup

Specifikationer

Model Compute Units Ray Accelerators Spilfrekvens* Boost-frekvens*  Infinity Cache Max hukommelse Hukommelsestype
AMD Radeon RX 7900 XTX 96 96 2300MHz Opptil 2500MHz  96MB 24GB GDDR6
AMD Radeon RX 7900 XT 84 84 2000MHz Opptil 2400MHz   80MB 20GB GDDR6

*Spill-frekvens refererer til den forventede clockfrekvens under spil.
** Boost-frekvens indikerer maksimal GPU-clock-frekvens under korte sekvenser

 

Ytelse, Fordypelse, og Effektivitet. Perfeksjonert.

AMD RDNA 3-arkitektur giver brancheførende chip-teknologi til at levere næste generations ydeevne, grafik og strømeffektivitet.

Førende ydeevne pr. Watt

Den evigt forbedrede AMD RDNA-arkitektur øger ydeevnen pr. watt fra generation til generation og viser, hvad der skal til for en bedre spiloplevelse. Oplev over 50 % bedre ydeevne pr. watt med den nye AMD RDNA 3 sammenlignet med den tidligere AMD RDNA2-generation.

Verdens første chiplet-designede gaming GPU

Med den utrolig hurtige 2. generations AMD infinity cache-teknologi forbundet via en chipforbindelse med ultrahøj båndbredde.

  • 5.3TB/s Chiplet båndbredde
  • 58 milliarder transistorer

AMD RDNA 3 Compute Units

Den nye AMD RDNA 3 byder på nye AI-acceleratorer og 2. generations Raytracing-acceleratorer, der giver en utrolig ydeevne og fantastiske billeder i de mest komplekse arbejdsbelastninger.

  • Op til 2,7 gange mere ydeevne i AI-acceleration

  • Op til 50 % mere Raytracing-ydelse pr. CU

AMD Radiance Display Engine

AMD Radiance Display™ Engine har 12-bit HDR og fuld dækning af REC2020-farvespektret for en utrolig farvenøjagtighed. Med understøttelse af DisplayPort 2.1 kan du opleve fantastiske billeder med op til 68 milliarder farver ved op til 8K 165Hz.

  • DisplayPort™ 2.1 og USB Type-C

  • 12-bit HDR op til 68 milliarder farver

FidelityFX

Flotte spil til gamere!

AMD FidelityFX er et open source billedkvalitetsværktøj, der består af ni forskellige løsninger, udviklere kan implementere i deres spil, optimeret til AMD RDNA-arkitekturer. FidelityFX hjælper med at levere ultimativ visuel kvalitet med minimale krav til ydeevne, og frigør dit grafikkort til at afvikle de utrolige spiloplevelser, du efterspørger.

YouTube Video - AMD FidelityFX: Maximum Fidelity in 40+ Games

RDNA 3

AMD RDNA er bygget fra bunden for at levere utrolig ydeevne, effektivitet og funktioner til alle gamere på tværs af det meste hardware. Gamere kan opleve AMD RDNA via desktop, bærbar computer, konsol, mobil og fra skyen.

Med RDNA 3 arkitekturen, der findes i AMD Radeon RX 7900-serien, kan du opleve den næste generation af GPU-design med nye AI-acceleratorer og verdens første chiplet-GPU designet til gamer.

  RDNA RDNA 2 RDNA 3
Compute Units X X X
Strålesporing   X Gen 2
AMD Infinity Cache   X Gen 2
AI Aksellerasjon     X
AMD Radiance Display Engine     X
Chiplet Design     X