fri returfri retur

DJI Mini 3

DJI Mini 3 er en kompakt, ultralet kameradrone, klar til eventyr. Den har en forlænget batterilevetid, fantastisk 4K HDR-video til at fange naturtro farver og detaljer og sjove funktioner som True Vertical Shooting til fantastiske billeder til sociale medier. Uanset om du går på stranden, er på backpacking-weekend eller en måned langt roadtrip, vil du være klar til at fange hvert øjeblik.

YouTube Video - DJI Mini 3

DJI RC

En let og brugervenlig fjernbetjening med indbygget skærm. Takket være den indbyggede DJI Fly-app er den klar til brug uden at skulle oprette forbindelse til en smartphone, hvilket gør takeoff mere fokuseret og luftfotografering mere behagelig.

Miles Above Ordinary - Take the Excitement With You

Med et foldbart design og en vægt på under 249 g er DJI Mini 3 nem at tage med i tasken eller lommen på dit næste eventyr.

L-o-n-g-e-r Flights

Slut med bekymringer om lavt batteriniveau og flyv med selvtillid og ro i sindet. DJI Mini 3 kommer med standard Intelligent Flight Battery for at give en maksimal flyvetid på op til 38 minutter. Forlæng dine flyvninger med op til 51 minutter med Intelligent Flight Battery Plus.

Tilbage til toppen.