fri returfri retur

Sony WF-1000XM5

Den bedste støjreduktion og fantastisk lydkvalitet

Sony WF-1000XM5 leverer den bedste støjreduktion*, førsteklasses lydkvalitet, vores bedste opkaldskvalitet nogensinde**, et yderst behageligt design og de nyeste funktioner for at opgradere din lydoplevelse

"WF-1000XM5 er mere end bare en opgradering. Sony har forbedret alle aspekter af hørepropperne, fra støjreduktion og lydkvalitet til brugervenlighed og design. Med WF-1000XM5 får du en fremragende samlet pakke."

Den bedste støjreduktion*

WF-1000XM5 er udstyret med avanceret teknologi, der leverer enestående lydkvalitet og den mest effektive støjreduktion på markedet. De reducerer ekstern støj over et bredt frekvensområde, fra lave til høje frekvenser. Med to særlige processorer, en ny højeffektiv driverenhed, dobbelte feedbackmikrofoner og innovative Noise Isolation Earbud Tips, sikrer de en stabil pasform. Støjreduktionen kan finjusteres i realtid for at levere den bedste ydeevne i enhver lydmæssig omgivelse og skabe en personlig og optimeret lydoplevelse.

Forbløffende lydkvalitet:

Takket være vores nye Dynamic Driver X, en specialdesignet driverenhed til bred frekvensgengivelse, vil du opleve en rigere vokal og forbedrede fine detaljer. Membranstrukturen kombinerer flere forskellige materialer til både kuplen og kanten af ørepropperne, hvilket resulterer i lav forvrængning og klar lydkvalitet.

Sonys bedste opkaldskvalitet nogensinde:

Takket være en AI-baseret støjreduktionsalgoritme, der er baseret på Deep Neural Network (DNN)-behandling og knogleledningssensorer, vil din stemme komme klart og naturligt igennem, selv i støjende omgivelser. Og når du er udendørs, vil vindstøjsreduktionsstrukturen minimere enhver støj forårsaget af vinden, så du altid kan være sikker på, at du bliver hørt.

Små og smukt designet.

Med en forbedret, glat tekstur og en mere luksuriøs fornemmelse passer WF-1000XM5 komfortabelt i dine ører samtidig med at de blokerer for eksterne lyde.

hovedtelefonerne er formet perfekt til den menneskelige ørekontur med et ergonomisk design, der giver en mere stabil pasform. Vi har designet dem ved hjælp af omfattende data om øreformen, som vi har indsamlet siden introduktionen af verdens første in-ear-hovedtelefoner i 1982. Disse hovedtelefoner tilbyder også en behagelig pasform og forbedret lydisolering.

YouTube Video - Sony WF 1000XM5 Product Video

*Pr. 10. april 2023. Ifølge forskning udført af Sony Corporation og målt i henhold til JEITA-kompatible retningslinjer for virkelig trådløse støjreducerende hovedtelefoner på markedet.

**Fra den 26. juni 2023. Gælder for virkelig trådløse hovedtelefoner.