Red Dead Redemption 2 til PC

Endelig er tiden her, et af de bedste spil i 2018 er på vej til pc! Den 5. november kan du følge Arthur Morgan gennem den utroligt smukke og ekstremt gennemførte verden skabt af Rockstar Games i Red Dead Redemption 2 i al den pragt, som kun en Gaming PC kan levere! Oplev de dybe skove i West Elisabeth, de store sletter i New Hanover, eller kæmp dig vej gennem krokodille-inficerede sumpe i Lemoyne med opgraderet grafik til pc-platformen!

PC-udgaven af ​​Red Dead Redemption 2 drager fuld fordel af pc'ens magt til at bringe ethvert hjørne i denne massive, rige og detaljerede verden til liv, fra de snedækkede toppe i Grizzly-bjergene til de støvede veje i Lemoyne; fra de mudrede butikker i Valentine til de brostensbelagte gader i St. Denis. Nye grafiske og tekniske forbedringer til dybere oplevelser inkluderer øget gengivelsesafstand for bedre navigation; belysning og skygger af højere kvalitet for mere realistisk lys både om dagen og natten; højere kvalitet af spor i sneen, forbedrede refleksioner og dybere, mere højopløste skygger på alle afstande; tessellated strukturer på træer og forbedrede græs- og pelsstrukturer for øget realisme på alle dyr og planter.

Red Dead Redemption 2 til pc leveres med HDR-understøttelse, muligheden for at køre skærmlayouter med 4K og højere opløsning, multiskærmskonfigurationer, ultrabrede screen-kærme og højere opdateringshastigheder. PC-udgaven er helt klart den ultimative version af Arthur Morgan og van der Lindes episke verden.

Ud over alle tekniske forbedringer leveres Red Dead Redemption 2 til pc også med nyt indhold såsom 3 nye Bounty Hunter-missioner, 2 nye Gang Hideouts, 2 nye Treasure Maps og en ny mission; To The Ends of The Earth. Derudover er der flere nye våben i spillerens del af spillet:

  • M1899 pistol - helt nyt halvautomatisk magasinbelastet pistol
  • Evans Repeater - repeater rifle med høj kapacitet, tidligere kun tilgængelig i Red Dead Online
  • High Roller Revolver - udsmykkede revolver med dobbelt action, der tidligere kun var tilgængelig i Red Dead Online
  • Le Mat Revolver - magtfuld revolver med evnen til at skyde hagler, der tidligere kun var tilgængelig i Red Dead Online
YouTube Video - Red Dead Redemption 2 Launch Trailer

Vores anbefalede Komplett PCs 

Laptops perfekte til gaming 

 

Spillet fortjener en god gaming-skærm 

 

Lyst at bygge selv? Vores anbefalede pakkeløsninger 

 

Glem ikke tilbehøret! 

Read Dead Redemption 2 tager dig med til det vilde vesten i Amerika i slutningen af 1800-tallet, men denne gang befinder vi os 12 år tilbage i tiden fra det forrige spil. John Marston er ikke længere hovedpersonen, og du vil blive bedre kendt med banden til den ukendte Van Der Linde. Vi følger banden på flugt fra Arthur Morgans synsvinkel, med fokus på livet som lovløs. Lovens mænd og dusørjægerne er lige i hælene på dem, efter et mislykket røveri, og med ny og forbedret grafik vil du opleve at være midt i kampen om at overleve som lovløs i USA.

Naturto western
Rockstar Games lover en storslået verden spækket med detaljer som tager dig tilbage til slutningen af 1800-tallet. Nød synet af detaljerne i skovene i West Elizabath, oplev Ambarino-bjergene, se New Hanover tage form eller flygt gennem sumpen i Lemoyne. Skal vi tro på dem, som allerede har testet spillet, er der meget stemning og musik at glæde sig til.

Din bande
Van Der Linde og hans bande er din nærmeste familie, og i denne version vil du lære banden bedre at kende og opbygge venskaber. Det som sker i lejeren vil have betydning og dine handlinger som at skaffe mad vil gøre en forskel og få konsekvenser.

Story Mode
Det eksklusive indhold i Special Edition består blandt andet af Story Mode med adgang til opgaver som bankrøveri. Prøv det nye tøj, ekstra våben og få adgang til Survivor Camp og en ny fuldblodshest. I tillæg vil du opdage flere bonusser som bliver en klar fordel online.