Chromebook

Chromebooks er ikke som andre computere. Chromebooks kører på ChromeOS, et operativsystem lavet af Google. De er kraftige nok til at klare dine vigtige opgaver og er designet, så de er nemme at bruge. Se filmen herunder for at lære mere om den nye måde at bruge computere på, eller se hele udvalget av Chromebook computere her.

Se hele udvalget av Chromebooks 

 

Her er Chrome OS

Chrome OS er det hurtige, enkle og sikre operativsystem på Chromebooks.

YouTube Video - Hvad er en Chromebook?Opgrader, og alt bliver meget nemmere

Livet er svært nok i forvejen. Gør det hele lidt nemmere med en Chromebook.

  • Chromebooks har Multiknappen. Med denne ene knap kan du hurtigt finde det, du skal bruge. Som f.eks. filer. Og apps. Og svar online. Tryk på den, og få det, du skal bruge – fra ét samlet sted.
  • Få op til 12 timers arbejde og underholdning på én opladning.* Med Chromebook behøver du ikke engang at tage din oplader med.
  • Ingen WiFi? Ingen problemer. Dine seneste dokumenter, regneark, præsentationer og mails er alle tilgængelige via offlineadgang.**

Indbygget sikkerhed

Chromebook beskytter dig og dine data med funktioner som f.eks. indbygget virusbeskyttelse og sikker understøttelse af flere brugere.

  • Chrome OS holder software på din Chromebook adskilt ved hjælp af sandboxing. Så selv hvis én del af computeren bliver inficeret, vil resten forblive beskyttet.
  • Hver gang din Chromebook starter op, gennemgår den processen Bekræftet opstart – et grundigt og problemfrit sikkerhedstjek i baggrunden, der forhindrer malware.
  • Beskyt dine data. Alle Chromebooks har en indbygget sikkerhedschip, der krypterer dine mest følsomme data, så ubudne gæster ikke kan få fat i dem. Du kan være sikker på, at din Chromebook altid er beskyttet.

Altid klar til brug

Chromebooks starter op på få sekunder, og med automatiske opdateringer* får du altid den nyeste software uden at blive forstyrret.

  • Din nye Chromebook bliver ved med at være ny. Med automatiske opdateringer* i baggrunden får din enhed den nyeste software, uden at du bliver forstyrret.
  • Du kan bruge Google Assistent på Chromebook*** ved hjælp af stemmen eller tastaturet, så du kan multitaske, styre smartenheder og få klaret opgaver endnu hurtigere.
  • Med den hurtige opstart spilder du ikke et øjeblik. Uanset om du skal besvare en vigtig mail, tage noter i undervisningen eller slappe af derhjemme, kan du bare åbne den og gå i gang.

* Batteritid kan variere afhængigt af enheden, brug og andre omstændigheder. Chromebooks opdateres automatisk i baggrunden, så din enhed får den nyeste software og de seneste sikkerhedsfunktioner, uden du oplever forstyrrelser. På g.co/chromeosupdates kan du se, hvor længe en enhed er kvalificeret til opdateringer.
** Download indhold på forhånd, og aktivér offlineadgang for dokumenter, præsentationer og mails, så du kan få adgang til indholdet senere, når du ikke er online.
*** Der kræves en internetforbindelse for at aktivere Google Assistant.