Et ur er ikke længere bare et ur. Nu er det langt fra blot tiden, dit armbåndsur kan vise dig, det er blevet smart. Men hvad skal du egentlig med et smartwatch, kan du virkelig bruge sådan et?

Hvad er et smartwatch?

Smartwatches har fået navn fra smartphones, og med de vigtigste funktioner på uret, har du en miniversion af de brugervenlige telefoner. De fleste mobilleverandører har en smartwatch-variant, som nemt kan tilsluttes din mobile enhed.

Urene blev udviklet med tanke på at give publikum et hurtigt overblik over de vigtigste apps og funktioner, så man med et kort kig holder sig opdateret i sit digitale liv. Smartwatches kan opgraderes og tilpasses efter eget behov. Der udvikles stadig nye apps og funktioner, som er velegnet og tilpasses smartwatches. Sæt dit simkort i og brug det som mobil, eller brug det som et sportsur med GPS og målefunktioner. 

Information, mail sog beskeder er altid let tilgængelige på dit smartwatch. Med disse kan du smugkigge på mobilen uden at tage den op, og det er mindre tydeligt, at du checker mobilen. Uret er en perfekt lille hjælper i en hektisk hverdag. For eksempel når du venter på en vigtig besked og ikke kan forstyrre andre under møder enten på jobbet, derhjemme, i biografen eller når du keder dig under sammenkomster. Med et smartwatch er du altid på nettet uden at det går du over andre henvendelser i dit liv, men om det ser bedre du at checke tiden ofte, er en anden sag.

Vandtæt smartwatch

Sommertid er højtid for smartwatches. Med mobilen trygt i en lomme eller taske, mindsker du risikoen for vandskader på sommerens bådture og badeferier. Med et intelligent ur på armen, kan du hoppe i havet samtidig med at du ser om folk prøver at få fat på dig. Bemærk dog at det ikke er alle smartwatches, der er vandtætte.

Design

Når det kommer til design, er udvalget bredt. Der er stor variation i både farver og materialevalg. Urskiverne kommer i både runde og firkantede designs, og du kan vælge forskellige baggrunde eller hvilke notifikationer eller meddelelser, du ønsker at have synlige på urskiven. De fleste modeller har flere typer ræmme i forskelligt materiale som metal, plast eller læder. 

Trådløs oplading

Her er der også forskelle på markedet. Nogle af urene kan lades trådløst, hvor nogle andre må have ladekabel. Batteritid og hyppighed på opladning varierer også en del imellem de forskellige modeller. Det kan være værd at bemærke, at de ure, der har farveskærm brugere mere batteri, og vil også skulle oplades oftere. 

Tag pulsen på livet

Flere smartwatches er velegnede til træning. Og du kan sandsynligvis klare dig med en dims mindre nu, da flere af urmodellerne kommer med pulsmåler direkte i uret, hvilket giver enkel adgang til aktivitetsmåling uden brug af pulsbælte. Disse læser afstand, tid, puls gennem aktivitet som skridtmåler og hjertefrekvens. 

MEST SOLGTE PÅ KOMPLETT - AKKURAT NÅ!

10
Apple Watch Series 3 GPS 42mm Smartwatches
Lagerstatus: 19 stk. på lager (leveringstid 2-3 arbejdsdage)
1.888,-