fri returfri retur
YouTube Video -

 

Alverdens musik, i alle husets rum

Sonos er et smart højttalersystem som benytter Wi-Fi til at streame din yndlingsmusik i hele huset. En brugervenlig app giver dig fuld kontrol over lytteoplevelsen. Bestem hvilken musik der skal spilles i hvilket rum, og lad huset fylde af ren og kraftfuld lyd.

 

Det smarte højttalersystem

Enkelt at sætte op, fungerer med Wi-Fi, og bliver hele tiden bedre med softwareopdateringer.

Sonos-højttalerne kombinerer indbyggede sensorer og smart software for at gøre lytteoplevelsen endnu bedre. Alle højttalerne er lette at sætte op. Ingen tekniske færdigheder er nødvendige. Regelmæssige softwareopdateringer sikre nye funktioner og tjenester samt sørger for at højttalerne bliver smartere så længe du har dem.

YouTube Video -
YouTube Video -

 

Alt-i-én-app

Den gratis Sonos-app giver dig al din favoritmusik og alle dine streamingtjenester samlet på ét sted. Brug smartphonen eller tablet'en til at finde dine favoritsange på streamingtjenester eller i musikbiblioteket. Så vælger du rummene hvor du ønsker at lytte og tager kontrollover afspilnings-indstillingerne på rum-for-rum-basis.

 

Lyd du kan føle

Sonos-højttalere er bygget for at fylde dit hjem med ren lyd. Med Trueplay bliver hver sang du har elsket, eller kommer til at elske, en fantastisk lytteoplevelse. Skjulte lyddetaljer kommer frem. Du hører alle dine favoritter, gamle som nye, på en mere dynamisk og levende måde.

YouTube Video -
YouTube Video -

 

True to the Music

Trueplay lytter til klagen i rummet, derefter finindstiller den højttaleren så lyder bliver optimal, uanset hvor du placerer den.

Lyt

Trueplay lytter til lyden fra din Sonos højttaler med din iPhone eller iPad.

Opdag

Målingen opdager dårlig/forvrænget lyd i rummet.

Forbedring

Derefter justerer Trueplay indstillingerne i din Sonos højttaler så lyden passer perfekt til rummet den står i.

YouTube Video -