fri returfri retur

GeForce GTX 1080 Ti

GeForce GTX 1080 Ti er NVIDIAs nye flagskib inden for gaming-GPU, og er baseret på NVIDIA Pascal-arkitekturen. Som den seneste tilføjelse til den ultimative gaming-platform er dette kort pakket med utrolige gaming-hestekræfter, den nyeste generation af 11 Gbps GDDR5X-hukommelse og en enorm 11 GB grafikbuffer. #GameReady

GeForce GTX 1080 Ti leverer virkelig næste generations VR-ydeevne, den hurtigste reaktionstid og plug-and-play-kompatibilitet med førende hovedtelefoner. Det hele er drevet af NVIDIA VRWorks-teknologier og bringes til live med fantastisk VR-lyd og fysik og haptisk teknologi.

DOMINERENDE YDEEVNE

Oplev uovertruffen gaming, drevet af NVIDIA Pascal – verdens mest avancerede GPU-arkitektur. GeForce GTX 1080 Ti byder på enorme gaming-hestekræfter med 3584 NVIDIA CUDA-kerner og 12 milliarder transistorer. Det betyder, at du kan forvente op til tre gange så høj ydeevne sammenlignet med tidligere generationers grafikkort samt banebrydende gaming-teknologier og VR-oplevelser.

NÆSTE GENERATIONS GAMING-TEKNOLOGIER

Få al den kraft og ydeevne du behøver for at køre de seneste displays, herunder VR, ultrahøj opløsning og flere skærme. NVIDIA GameWorks-teknologier giver dig det flotteste gameplay og de mest filmiske oplevelser så vel som revolutionerende 360 graders billedoptagelse – selv i VR.

UTROLIGT HÅNDVÆRK

Uovertrufne gaming-hestekræfter. Enestående håndværk. En 7-faset dualFET strømforsyning. Alt sammen nedkølet af en radial ventilator med et avanceret dampkammer, der er designet til at sikre stabil ydeevne i selv de mest termisk udfordrende omgivelser.