BeYou

Det er på tide at vælge computer på en ny måde. 

Moderne computere er hurtigere, lettere og slankere takket være Windows 10 og fremskridt inden for hardware. De opleves både som nye og velkendte og giver dig tryghed ved at køre det mest sikre Windows nogensinde. De nye modeller har gunstige priser, har længere batterilevetid – og du vil blive begejstret over, hvor hurtige de er.

 

  

Windows Ink på Windows 10

Gå hurtigt fra tanke til handling med Windows Ink. Skriv noterne i tankens hastighed, selv før du logger ind. Øjeblikkelig adgang til Inking i Windows-Ink-kompatible programmer. Windows Ink fungerer perfekt med Office, hvor du nemt og hurtigt kan foretage ændringer og få dine idéer visualiseret.

Klik på mig
Bare klik på pennen -Windows Ink skaber plads til dine ideer med det samme.

Jeg er smart som dig
Markér nogle punkter, og de vil blive til en tjekliste. Prøv også med telefonnumre og e-mails.

Fantastisk i Office
Fungerer perfekt til redigering i Office. Tegn en cirkel omkring teksten for at vælge, Overstreg for at slette.

 

 

Få inspiration

til at vælge din Thin & Light computer

HP Envy 13"

Hvem har sagt, at en ultralet computer er ensbetydende med begrænsninger? Utrolig elegant, men alligevel vanvittig stærk og ultralet. Den er slank, har gode former og den nyeste hardware, så den klarer næsten alt, hvad du udsætter den for – og næsten hvor som helst. At du derudover får en fantastisk god lyd fra de indbyggede B&O-højtalere, er bare en af de mange fordele ved denne computer. 

Lenovo Ideapad 720S

Fjerlet teknologi, når den er allerbedst! Lenovo IdeaPad 720S har en luksuriøs finish i aluminium, giver dig lynhurtig opladning, ekstra lagerplads og revolutionerende tilslutningsmuligheder – og er stadig overraskende let. Den specialtilpassede skærm har en sprød detaljerig kvalitet, der giver en endnu bedre filmoplevelse. Med IdeaPad 720S har du en bærbar biograf, uanset hvor du er.

Lenovo Yoga 910

Jeg har selv oplevet, hvor svært det er at få råd til en bolig som studerende. Så nu tegner jeg fleksible huse, der fylder mindre og koster mindre. Men det er ikke nok, at designet fungerer, udseendet er mindst lige så vigtigt. Det er nok derfor, den elegante Lenovo Yoga 910 med batteri nok til en hel dag i marken, er blevet mit foretrukne arbejdsredskab.

Surface Pro

For mig handler kreativitet om ikke at lade sig begrænse. Den filosofi følger jeg også, når jeg arbejder med mine designs på min Surface Pro, der med den lette vægt, nemt kan tages med rundt i mit studie - eller til der, hvor jeg føler mig allermest inspireret. Samtidig er den så kraftfuld, at jeg let kan arbejde i flere kreative programmer på samme tid. Jeg tror, det er derfor, den er mit yndlings arbejdsredskab. 

Surface Laptop

Jeg sagde mit job op for at arbejde fuld tid på mit eget projekt. Jeg ville ikke begrænse mig selv og mine designs. I dag gør jeg alt fra at designe til at opdatere hjemmesiden. Den stilfulde Surface Laptop indgår i en stor del af mit arbejde, da touchfunktionen hjælper mig med at designe på helt nye måder – og så er jeg vild med, at den er så tynd og let, og derfor passer perfekt i mine tasker. Jeg er så taknemlig for, at jeg var modig nok til at gøre det her. Det er en drøm at få lov at arbejde med det hver dag.

Asus UX370

Jeg vil gerne kunne være min egen chef, og have friheden til at gøre præcist, som jeg vil. Det er derfor, jeg har startet min egen virksomhed, hvor jeg selv laver reglerne. ASUS Zenbook Flip S er det perfekte match for mig, fordi den hjælper med mig at udføre opgaverne på mine måder. Med den 360°-flipbare skærm kan jeg arbejde fleksibelt og se Full HD-videoer på YouTube, som næsten får mig til at føle, at jeg er i naturen, når jeg sidder derhjemme.