fri returfri retur

Nr. 1 i kaffelandet italien

Saecos fuldautomatiske espressomaskiner er fremstillet i kaffelandet Italien. Saecos espressomaskiner giver dig den bedste espresso i et autentisk håndværk, hvor hver komponent i maskinen er nænsomt monteret med håndkraft. Saeco er vores premiumsortiment for entusiastiske kaffeelskere!

Fuldautomatiske espressomaskiner fra Philips

Philips espressomaskiner giver dig espresso af baristakvalitet – i dit eget køkken! Philips espressomaskiner er alle utroligt enkle at anvende, og alle maskiner har keramiske kværne, der giver kaffe af højeste kvalitet!

Klassisk filterkaffe eller stærk espresso?  

Med CoffeeSwitch behøver du ikke at vælge. 
CoffeeSwitch er den eneste espressomaskine i premiumsortimentet, som kan lave både perfekt 
espresso og klassisk filterkaffe. For en vellavet espresso, skal der et helt andet tryk til, end når du brygger klassisk kaffe. CoffeeSwitch giver dig muligheden for nemt at skifte mellem espresso eller filterkaffe, så der kan laves forskellige typer af kaffe med et perfekt tilpasset tryk.

Din espressomaskine fortjener lidt kærlighed  

For at opretholde velsmagende kaffe og sikre langvarig ydeevne er det vigtigt med rengøring. Regelmæssig rengøring indebære afkalkning af maskinen så kaffens aroma kan nydes hver dag. Brug gerne afkalkningsmiddel for at fjerne kaffefedt inde i bryggehuset og undgå kalkaflejringerne.