fri returfri retur

Hvad er Windows S?

Windows i S-tilstand er kort sagt en light version af Windows, og det stiller mindre hardwarekrav. Desuden er det sikrere, fordi alle applikationer og programmer skal downloades fra Microsoft Store. Med andre ord, du får ikke installeret software der kan være ondsindet eller uautoriseret af Microsoft. For mange er dette en fordel, og for andre kan det opfattes som en ulempe. Microsoft har taget det med i betragtningen så at alle enheder med Windows i S-tilstand kan opgraderes til Windows 10/11 Pro. Men bemærk at de ikke kan nedgraderes til Windows i S-tilstand igen efter at de er blevet opgraderet. 

Føl deg sikker med Windows Defender

Windows Defender Antivirus er inkluderet og indeholder alle gældende sikkerhedsfunktioner du har brug for. Derfor behøver du ikke at kigge efter tredjeparts internet-sikkerhedsprogrammer, og skal ikke bekymre dig om disse påvirker maskinens brugeroplevelse eller ydeevne.

Synkroniser dine filer med Microsoft OneDrive

Windows 10 i S-tilstand integreres med OneDrive, så filer gemt i skyen er synkroniseret og tilgængelige fra dine enheder. Brug kompatible programmer der er tilgængelige fra Windows Store. 

Innovative applikationer fra Microsoft

Brug multi-tasking med panel, opgavevisning og virtuelle skriveborde. Få softwarepakken med indbyggede applikationer og de nyeste innovationer som Windows Ink og Windows Hello til anvendelse uden adgangskode (Gælder for kompatible enheder).