Samsung Gear Sport - friheden er i dine hænder

Gear Sport er til dig, der elsker et aktivt liv med fuld bevægelsesfrihed. Det tidløse design kan tilpasses efter din livsstil. Det er et avanceret smartur, der passer både i træningslokalet og i mødelokalet. old dit tempo, mål din puls, hav styr på distancen og din kalorieforbrænding. Uanset hvordan du træner - fra løbeturen til svømmebassinet. Gear Sport holder dig altid på banen takket være automatisk logning og indbygget GPS med høj præcision. Den lange batteritid giver dig frihed til at udforske nye spændende eventyr. Alt dette indeholdes i smarturet. Meddelelser, notifikationer eller noget andet, der sker i dagens løb, vises direkte på håndleddet. Og hvis du har efterladt mobilen derhjemme, kan du lytte til din yndlingsmusik via Spotify Offline2. Du har dine playlister rundt om håndleddet bare med et tryk med en finger.

 

1 Under Armour-apps kan kræve abonnement, 12 mdr. fri anvendelse indgår. Værdi: 700 kr.
2 Tilgængelig med Spotify Premium.
3 Kompatibel med telefoner, som har Android 4.4 eller højere og en RAM-hukommelse på mindst 1.5 GB. Samt iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 6,
iPhone 6+, iPhone 6S, iPhone 6S+, iPhone 7, iPhone 7+ og iPhone SE (iOS 9.0 og senere).
4 5 ATM hvilket betyder, at den teoretisk tåler nedsænkning til 50 meters vanddybde og i praksis klarer svømning på lavt vand.