fri returfri retur
YouTube Video -

 

  

Tabletten som kan erstatte den bærbare PC

Surface Pro 4 er lettere end nogensinde, samtidig med at den har kræfter til det meste. Du kan hurtigt og let tilslutte Type Cover (tilbehør), og dermed lynhurtigt gå fra tablet til fuldblods PC, uanset hvor du befinder dig. Kort sagt får du alsidigheden med en bærbar PC og en tablet i en enhed.

 

 

 

Lynhurtigt fra tablet til PC

Sidste generation af Type Cover, lavet til Surface Pro 4, tilbyder den mest avanceret Surface-skriveoplevelse til dato. Surface Pro 4 Type Cover både føles som, og yder som en traditionel laptop. Den har mekanisk tastatur med nyt design som har optimal afstand mellem tastene for at muliggøre hurtig skrivning, samt en forstørret mousepad i glas for præcis kontrol og navigering. Når du tilslutter Surface Pro 4 Type Cover til din Surface Pro 4 får du øjeblikkeligt en alsidig PC.

YouTube Video -

Én pen som til proffen i os alle

Oplev den ultimative skriveoplevelse med Surface-pennen. Skriv, tegn eller marker i dokumenter digitalt. Noter dine tanker og konverter direkte til tekst, så du kan dele og søge med lethet. Surfacepennen leveres med et penne-spids-sæt så du kan vælge den spids, som føles mest naturlig for dig.

YouTube Video -