fri returfri retur

Hvilken gamer-bærbar passer bedst til dig? 

Tunge løft, transportproblemer, tidsforbrug på tilslutning osv.. Alt det kan du undgå med en gamer-laptop. Fordelene er mange, og det mærker du tydeligt når du skal til LAN, besøge vennerne, eller rejse. Hvor stor og tung en gamer-notebook kan være er en smagssag. Grafisk ydelse og antal billeder per sekund (FPS), som maskinen leverer er langt vigtigere for at opnå en god gaming-oplevelse. Vi har derfor sat tre modeller på prøve hos vore PC-teknikere, for at måle ydelse i 3DMark samt FPS i to populære og grafikkrævende spil. 

 

 

 

"Firestrike Extreme" er ikke et spil, men en DirectX 11 benchmark som giver en score efter hvor meget grafikydelse en maskine har. Jo højere score jo bedre er Gaming-PC'en egnet til at tackle krævende spil. Scoren her til vensre er gennemsnittet af 3 udførte tests. 


"Far Cry 4" er et spil som foregår i en stor åben verden, hvor handlingen er sat til den fiktive Himalaya-regionen Kyra. Far Cry 4 byder på mange seværdigheder og stor variation.
Grafikken i spillet er utroligt flot når man spiller på en PC som har specifikationerne til det Vi har testet og lavet en række målinger med Fraps. FPS-tallene er gennemsnittet af disse målinger.

"GTA V" til PC, udkom i April 2015. Spillet foregår som de andre spil i serien, i en stor åben verden, denne gang i den fiktive by Los Santos. Spillet er kendt for sin gode grafik og «friheden» til at gøre næsten hvad du vil. GTA V har et indbygget værktøj til at måle ydelse, og vi har benyttet dette i vores tests. Opgivet FPS er gennemsnittet af disse målinger.