Battlefield V

Dice leverer endnu en gang, og i 5’eren er historien sat i 2. verdenskrig. Spil alene eller lad godt holdspil knuse fjenden under 2. verdenskrig i det nye Battlefield V.

YouTube Video - Battlefield V - Official Launch Trailer

Ny krig, nye våben
1. verdenskrig blev tilbagelagt i Battlefield I, og VF-fans er mere en klar til næste spil release. Dice lancerer fuld version af Battlefield V, d. 20. november. I 5’eren tager historien udgangspunkt i 2. verdenskrig og her kan du forvente nye spil elementer, kort fra Norge og mange andre spændende opdateringer.

2. Verdenskrig set med nye øjne
BFV tager dig med ind i kampens hede i en virkelighedsnær 2. verdenskrig. Her vil der garanteret ikke være mangel på udfordringer, overraskelser og store øjeblikke. Du vil med andre ord ikke kede dig efter at have bestilt Battlefield V.

Royal med op til 64 spillere
Tag en vigtig rolle i den dramatiske historie som udspiller sig i hele verden. Saml nye våben, og tag kampen op mod fjenden alene, eller som del af et større hold for endnu mere ødelæggelse. Du kan også vælge at lede et helt kompagni med op til 64 spillere i det nye mode med navnet ”Firestorm”.

Det har aldrig været svære
Battlefield har aldrig været mere krævende end i BFV. Afprøv et helt nyt sæt af bevægelser, belejringer og ødelæggelses værktøjer i den klassiske Conquest eller sæt holdet på prøve i Combinded arms.

War Stories – Udspiller sig i Norge
I singleplayer mode kan du genkende de menneskelige følelser, der er forbundet med 2. verdenskrig. Her kan du også være en af de norske helte under Vemork-aktionen ved Rjukan, spille en fransk soldat i kolonitropperne, eller kæmpe for din sag som udsendt blandt fjenderne.

Tides of War – en del af virkeligheden
Dette er et mode hvor du kan tage del i flere af krigens milepæle. Dice har offentliggjort at du kan forvente nyt indhold ugentligt i ”Tides of War”. Her vil du være i centrum, hvor vi alle begyndte, i 1940 med "The Fall of Europe" i Frankrig.

Spillet er i gang – Hvorfor vente?
Beta versionen er allerede ude og klar til dig som ikke kan vente med at teste spillet. Allerede nu kan du fyre løs på kortene Rotterdam og Artic Fjord (Narvik) med modene Conquest og Grand Operations.