fri returfri retur

Hvordan du vælger den rette PC til dit behov

Vi har et stort udvalg af bærbare, og det kan derfor være svært at vælge. I denne artikel giver vi dig råd til at finde den rette bærbare PC til dig. Det vigtigste kriterium i valget af en PC, er at den passer til dine behov. Tryk på og følg den kategori, der passer til din hverdag, og efter få klik vises et begrænset udvalg af PC'er, der passer til dig.

Gå på nettet og tjek e-mail >

Du søger en PC, der kan klare enkle opgaver, så som at gå på nettet og netbank og tjekke e-mail. I denne kategori finder du bærbare PC'er uden betydelig hukommelse og bærbare, der i høj grad anvender skybaseret lagring.


En PC til alt >

Du søger en PC, som egner sig til at have flere brugere hjemme på hjemmekontoret, og som dækker de fleste PC-behov. Her finder du en samling af bærbare med en god størrelse og skærmkvalitet, så de kan bruges til enklere spil, såvel som sædvanlige PC-opgaver.

Gaming >

Du kan også godt lide at spille og ønsker i høj grad, at din nye bærbare skal kunne håndtere dette. Disse PC'er er udstyret med en høj opløsning og ydelse til dig, der foretrækker dette frem for en let bærbar. Her kan du regne med meget kvalitetstid sammen med de venner, du spiller med.


Studerende og folk på farten >

Du har ofte PC'en med dig og foretrækker en maskine, der er let at bære og har god batterilevetid, samt at den dækker de almindelige PC-behov. Her finder du 2-i-1-PC'er og MacBooks sammen med de lette PC'er, der kan håndtere almindelige PC-opgaver med bravour.

Gå på nettet og tjek e-mail

Her finder du et udvalg af maskiner uden dyre komponenter, og som er skræddersyet til enkle opgaver, som ikke kræver så mange kræfter. Vælg mellem billige og "almindelige" PC'er med et Windows-operativsystem eller en Chromebook med et Chrome-operativsystem. Disse bærbare giver dig hurtig opkobling og lang batterilevetid og er perfekte til de almindelige PC-opgaver.

Chromebook >

Google har lavet sit eget operativsystem, og fælles for Chromebooks er, at de alle anvender Chrome OS. Disse bærbare er enkle at anvende, og du kommer hurtigt i gang, så længe du har adgang til nettet, hvilket er afgørende for denne type PC. De er altid opdateret* med antivirus og nyeste software. 

Billige Windows-PC'er >

Det er ikke alle, der har behov for meget lagringsplads, da der findes en række skytjenester og eksterne harddiske, som kan håndtere opgaven. Hvis du ikke har brug for en særligt hurtig maskine, da din PC stort set kun skal

* Chromebooks opdateres automatisk i baggrunden, så din enhed får den nyeste software og de seneste sikkerhedsfunktioner, uden du oplever forstyrrelser. På g.co/chromeosupdates kan du se, hvor længe en enhed er kvalificeret til opdateringer.

Billige Windows-PC'er

Det er ikke alle, der har behov for meget lagringsplads, da der findes en række skytjenester og eksterne harddiske, som kan håndtere opgaven. Hvis du derudover ikke har brug for en særligt hurtig maskine, fordi PC'en stort set kun skal anvendes til at læse avis på nettet og tjekke e-mail, findes der en række prisvenlige bærbare, og du kan finde nogle af dem her. Tryk her for at gå tilbage til hovedsiden.

Chromebook

Google har lavet sit eget operativsystem, og fælles for Chromebooks er, at de alle anvender Chrome OS. Disse bærbare er nemme at anvende, og du kommer hurtigt i gang, så længe du har adgang til nettet, noget som er mere eller mindre afgørende for denne type PC. De er altid opdateret* med antivirus og nyeste software. Tryk her for at gå tilbage til hovedsiden.

* Chromebooks opdateres automatisk i baggrunden, så din enhed får den nyeste software og de seneste sikkerhedsfunktioner, uden du oplever forstyrrelser. På g.co/chromeosupdates kan du se, hvor længe en enhed er kvalificeret til opdateringer.

En PC til det hele - en altmuligmaskine

Disse bærbare masker er udvalgt til dig, som vil have en PC, der kan bruges til det hele og passer til familiens forskellige behov. Den bærbare står oftest på en fast plads og bruges for det meste derhjemme. Så er en lav vægt ikke særlig væsentlig for dig. Her får du maskiner med ydelse, som også lader dig spille på PC'en og har en fin størrelse på skærmen.

En stor skærm til hele familien >

De bærbare er velegnet til hele familien, bliver gerne stående i huset og med en 17" skærm får du følelsen af at arbejde på en ekstern skærm. Disse PC'er tager sig helt enkelt af dit hverdagsforbrug, og den store skærm øger brugerfladen på disse produkter.

Traditionelle altmuligmaskiner >

Produktforslagene her er gode PC'er, du kan have i årevis med en skærmstørrelse på op til 15,6 tommer. De udvalgte bærbare indeholder komponenter af en høj kvalitet. Med disse kan maskinerne også håndtere de tungere opgaver, og egner sig til mere end blot at tjekke netbank og at gå på nettet.

En stor skærm til hele familien

De bærbare er velegnet til hele familien, bliver gerne stående i huset og med en 17" skærm får du følelsen af at arbejde på en ekstern skærm. Disse PC'er tager sig helt enkelt af dit hverdagsforbrug, og den store skærm øger brugerfladen på disse produkter. Tryk her for at gå tilbage til hovedsiden.

Traditionelle altmuligmaskiner

Produktforslagene herunder er gode PC'er, du kan have i årevis, med en skærmstørrelse på op til 15,6 tommer. De udvalgte bærbare indeholder komponenter af en høj kvalitet. Med disse kan maskinerne også håndtere de tungere opgaver, og egner sig til mere end blot at tjekke netbank og at gå på nettet. Tryk her for at gå tilbage til hovedsiden.

Gaming-notebook

Du foretrækker at spille spil på PC, og vil gerne have mulighed for at spille på din bærbare. Uanset om du spiller lidt eller meget finder du her en gaming-computer, som leverer. Flere af produkterne er derudover lette i vægt inden for gaming-kategorien, og derfor perfekte til dig, der er meget på farten.

Hyggegamer >

Hvis du er en såkaldt hyggegamer, spiller du gerne på PC en gang imellem, og du har ikke behov for de dyreste og kraftigste maskiner. Du spiller ikke nødvendigvis i timevis dagligt, og derudover spiller du også på andre enheder, såsom på en spillekonsol. De udvalgte PC'er er lidt billigere end gaming-PC'er, men kan alligevel håndtere grafikken i de fleste spil.

Gaming-entusiast >

Du er en ægte gamer, og du har behov for kræfter - mange kræfter! Med en bærbar gaming-PC kan du spille hvor som helst uden uden det store besvær. Vi har valgt en samling bærbare med høj ydelse, som kan forhindre lagging. Disse produkter kan håndtere alt fra at gå på nettet, redigere og selvfølgelig også at spille. . 

Gaming-PC med lav vægt og slankt ydre >

Der findes også stærke gaming-PC'er, som ikke vejer for meget. Vores udvalg af bærbare til gaming er ikke udstyret med de største skærme, og er ikke ligesom de rendyrkede gaming-PC'er, hvad udseendet angår, men de leverer, når det allermest gælder i dine spilsessioner. De udvalgte PC'er er perfekte til en studerende, som spiller, eller til en mere anonym gamer, som ikke er så optaget af det ydre som det indre.

Hyggegamer

Hvis du er en såkaldt hyggegamer, spiller du gerne på PC en gang imellem, og du har ikke behov for de dyreste og kraftigste maskiner. Du spiller ikke nødvendigvis i timevis dagligt, og derudover spiller du også på andre enheder, såsom på en spillekonsol. De udvalgte PC'er er lidt billigere end gaming-PC'er, men kan alligevel håndtere grafikken i de fleste spil. Tryk her for at gå tilbage til hovedsiden.

Gaming-entusiast

Du er en ægte gamer, og du har behov for kræfter - mange kræfter! Med en bærbar gaming-PC kan du spille hvor som helst uden uden det store besvær. Vi har valgt en samling bærbare med høj ydelse, som kan forhindre lagging. Disse produkter kan håndtere alt fra at gå på nettet, redigere og selvfølgelig også at spille. Tryk her for at gå tilbage til hovedsiden.

Gaming-PC med lav vægt og slankt ydre

Der findes også stærke gaming-PC'er, som ikke vejer for meget. Vores udvalg af bærbare til gaming er ikke udstyret med de største skærme, og er ikke ligesom de rendyrkede gaming-PC'er, hvad udseendet angår, men de leverer, når det allermest gælder i dine spilsessioner. De udvalgte PC'er er perfekte til en studerende, som spiller, eller til en mere anonym gamer, som ikke er så optaget af det ydre som det indre. Tryk her for at gå tilbage til hovedsiden.

Studerende og folk på farten

Du bærer dagligt rundt på din bærbare og har brug for en PC med god batterilevetid. Her er nogle bærbare til dig, som løber mellem forelæsningerne eller møderne, men alligevel vil have en god PC med høj kvalitet, som altid leverer. Her finder du bærbare, som også kan fungere som tablet, og som leverer år efter år.

2 - i -1 aftagelige >

En "detachable"-PC er en bærbar PC, hvor du kan tage skærmen af. Med sådan en bærbar bliver skærmen og tastaturet to separate dele. Den aftagelige skærm fungerer som en god tablet med en touchskærm. De udvalgte PC'er herunder er lette maskiner, som er velegnet til dig, der tager PC'en med dig, hvor end du er.

2 - i - 1 konvertible >

De PC'er, som findes inden for kategorien konvertible PC'er, er bærbare, hvor det er muligt at dreje skærmen hele 360 grader rundt. Med skærmen drejet om på bagsiden, har du en god tablet, såvel som en let og bekvem PC. Perfekt til dig, der ønsker at undgå omkostningerne ved at købe to enheder.


Ultralette bærbare >

Disse er nogle af de tyndeste og letteste PC'er, vi har her på Komplett. De bliver ofte kaldt ultralette, netop fordi de er perfekte for dig, som bærer rundt på en bærbar dagligt. Disse bærbare kommer i forskellige prisklasser. Der er de dyre versioner, som arbejder hurtigere end de billigste alternativer bl.a. pga. den interne hukommelse.

2 - i -1 aftagelige

En "detachable"-PC er en bærbar PC, hvor du kan tage skærmen af. Med sådan en bærbar bliver skærmen og tastaturet to separate dele, hvor den løse skærm fungerer som en god tablet med touchskærm. De udvalgte PC'er herunder er lette maskiner, som er velegnet til dig, der tager PC'en med dig, hvor end du er. Tryk her for at gå tilbage til hovedsiden.

2 - i - 1 konvertible

De PC'er, som findes inden for kategorien konvertible PC'er, er bærbare, hvor det er muligt at dreje skærmen hele 360 grader rundt. Med skærmen drejet om på bagsiden, har du en god tablet, såvel som en let og bekvem PC. Perfekt til dig, der ønsker at undgå omkostningerne ved at købe to enheder. Tryk her for at gå tilbage til hovedsiden.

Ultralette bærbare

Disse er nogle af de tyndeste og letteste PC'er, vi har her på Komplett. De bliver ofte kaldt ultralette, netop fordi de er perfekte for dig, som bærer rundt på en bærbar dagligt. Disse bærbare kommer i forskellige prisklasser. Der er de dyre versioner, som arbejder hurtigere end de billigste alternativer bl.a. pga. den interne hukommelse. Tryk her for at gå tilbage til hovedsiden.