FIFA 19 - Hvad er nyt? 

Spil FIFA 19 på hjemmebane og oplev oprykning med fodbold i verdensklasse. Meget er nyt i FIFA 19 og det er en opgradering værd for at opleve verdens bedste spillere præstere i UEFA Champions League, Europa League og Super Cup.

YouTube Video - FIFA 19 | Official Reveal Trailer with UEFA Champions League

Dit drømmehold
Vælg mellem verdens bedste spillere, sammensæt dit drømmehold og gør startelleveren klar til kampstart mod andre FIFA-spillere på dit niveau. FIFA Ultimate Team (FUT) tager virkeligheden med sig ind i spillet med specialkort som hylder gode præsentationer fra virkeligheden.
 
UEFA Champions League i FIFA 19
Bliv en del af verdens mest prestigefyldte fodboldturnering og få gåsehud når det virkelig gælder. Vælg din favorit blandt Champions League, Europa League eller Super Cup og præster på topniveau fra gruppespil til drømmefinale og vind pokalen.
 
Ny berøringsfunktion
EA Sports har offentliggjort at der vil komme en ny berøringsfunktion. Du kan se frem imod et mere realistisk spil med en aktiv touch-funktion. Dette vil ændre den nuværende mulighed for at modtage pasninger og skud. Nyheden vil give en naturtro følelse som vil give spillerne karakter og du vil få følelsen af reelt spil.
 
Byt taktik før slutfløjtet
FIFA 2019 giver dig en ny og unik mulighed til at ændre taktik og formation så du kan kontra modstanderen midt i spillet. Den «dynamiske taktik» og udvidet statistik sætter fokus på strategien i spillet, perfekt for dig som har en manager i maven.

Tilbehør