fri returfri retur

Samsung Galaxy Note9

Den nye Samsung Galaxy Note9 tager nu yderligere et skridt i udviklingen af mobiltelefonens muligheder. Med S Pen skabes helt nye muligheder for at forvandle din mobil til et værktøj, der er lige så kreativt som effektivt, og som forenkler både din hverdag og dit arbejde.

Med S Pen kan du gøre notater direkte på skærmen uden at åbne mobilen. Du kan hurtigt og nemt både tegne, klippe ud og navigere på skærmen. Takket være Bluetooth-tilslutningen kan den også fungere som ”fjernbetjening” til din Note9.

Processoren er 53% hurtigere end Note8. Det giver hastighed og kapacitet til at håndtere flere og tungere filer, og desuden har Samsung øget batterikapaciteten med 21%.

Note9 har også det testvindende kamera fra Samsung Galaxy S9+, Super Slow-mo med 960 billeder pr. sekund, dobbelt blænde (Dual Aperture), optisk zoom og personlige emojis.

Med en ekstrem skarp Super AMOLED-skærm, indbyggede højttalere optimeret af AKG og et batteri på 4000 mAh er Samsung Galaxy Note9 mobiltelefonen, der tager dig til et nyt niveau.

 

 

Husk tilbehøret