fri returfri retur

Reimagine yourself with a modern PC

Moderne computere er blevet hurtigere, lettere og slankere end tidligere, altsammen takket være Windows 10 og 8:e Intel® Core™ processor. Et fremskridt inden for hardware. Oplevelsen med Windows 10 er ny men samtidig velkendt, og giver tryghed ved at anvende det sikreste Windows nogensinde. De nye modeller har gunstige priser, længere batteritid og en hastighed du vil elske.Du stopper aldrig. det skal din enhed heller ikke.

Holder i timevis. Lad opladeren blive hjemme. 8th Gen Intel core-processoren holder op til 10 timer* på en ladning. Så nyd dine favoritserier, spil eller arbejd hvor som helst, når som helst.

YouTube Video - MS INTEL BATTERY LIFE DA DK 1080p 15300kbps

Ydeevne skal ikke være en forhinding.

Du fortjener en enhed, der er tynd og let, men med utrolig ydeevne til at hjælpe dig så du kan være fleksibel. Slæb mindre. Forbliv stærk.

Uanset om du streamer dine yndlingsfilm eller fordyber dig selv i mixed reality, giver en ny Windows-pc, der drives af 8th Gen Intel® Core ™ processoren med Intel(r) UHD Graphics, en fantastisk oplevelse. Slap af og nyd 360-graders visning eller problemfri streaming af de nyeste videoer i 4K Ultra HD.

YouTube Video - MS INTEL HD ENTERTAINMENT DA DK 1080p 15300kbpsHurtigere, lettere, slankere.

Starter op til 28 % hurtigere end Windows 7. Med de nyeste Intel-processorer og op til 40 % højere hastighed i alt, hvad du gør, bliver websider indlæst hurtigere, og alt føles smidigt og med god respons. De er desuden ultraslanke. De er nemme at have med og gode at arbejde på, hjemme såvel som ude.

YouTube Video - MS INTEL PHOTOS DA DK 1080p 15300kbps