iPhone Xs Max og iPhone Xs 
Velkommen til en stor oplevelse. Og en endnu større. 

Super Retina-Skærm i to størrelser: 5,8 og 6,5 tommer.* Avanceret Face ID. Den smarteste og kraftigste chip i en smartphone nogensinde. Og et banebrydende dobbelt kamera. iPhone Xs er alt du elsker ved iPhone, og endda lidt til.

iPhone Xs og iPhone Xs Max har Super Retina-skærm med specialudviklede OLED-paneler som giver HDR-visning og branchens bedste farvegengivelse, helt sort og en utrolig lysstyrke. Face ID, som bruges til at låse telefonen op, logge på apps og betale med et hurtigt blik. A12 Bionic-chip med ny Neural Engine, som vha. maskinlæring i realtid giver dig en helt ny oplevelse af billeder, spil, udvidet virkelig (augmented reality) og meget mere. Et banebrydende dobbelt 12 MP kamera opløfter dine selfies til et nyt niveau, med Portræt-mode, Portrætbelysning, forbedret Bokeheffekt og helt ny dybdeskarpheds-funktion. Vandtæt.** Og iOS 12 - verdens mest avancerede mobilplatform - med kraftige, nye værktøjer som gør iPhone mere personlig end nogensinde.

 

 

Ikke glem tilbehøret 

 

 

*Skærmen har afrundede hjørner. Målt som et rektangel er skærmen på iPhone Xs 5,85 tommer diagonalt, mens skærmen på iPhone Xs Max er 6,46 tommer. Den synlige skærmflade er mindre.

** iPhone Xs og iPhone Xs Max blev testet under kontrollerede laboratorieforhold og har, i henhold til IEC-standard 60529, en spray-, vand- og støvmodstandsdygtighed vurdering på IP68 (maksimal dybde på to meter i op til 30 minutter. Spray-, vand- og støvresistensen er ikke en permanent tilstand og kan blive svækket, også ved normal brug. Oplad ikke en våd iPhone. I brugeranvisningen er der beskrevet hvordan du rengøre og tørre den. Garantien dækker ikke skader forårsaget af væske.