fri returfri retur

KOMPLETT BOOSTING SERVICE

 

Vi har hentet de største talenter indenfor e-sport til vores kontorer og sat dem på hårdt arbejde. Efter mange tusind spillede timer kan vi nu meddele, at vi er klar til at booste dig i League of Legends, CS:GO, og Battlefield!

Hvad er boosting?

Boosting indebærer, at en eller flere spillere hjælper en lavere rangeret spiller med at nå sine mål hurtigt. Målet kan være at nå en level eller rank, men det kan også være, at man vil opnå bedre items i spillet hurtigere. Prisen på boosting varierer efter hvor tidskrævende eller omfattende boostingen forventes at være.

 

 

Bestil længere nede på siden!

CS:GO

I CS:GO kan vi hjælpe dig til at nå den rank du altid har drømt om. Du kan vælge at købe en eller flere ranks op fra din nuværende eller bestille Global Elite direkte til en fast pris.

Priseksempel:

En rank-up: 99,-

Global Elite: 499,- (Uanset tidligere rank)

Vi låner din Steam-konto og leverer den tilbage når den bestilte rank er opnået. Hvis du selv ønsker at være med i kampene, så klarer vi det også.

League of Legends 

I League of Legends hjælper vi dig med at nå Challenger eller Master uanset din tidligere rank til en fast pris.

Priseksempel:

Master: 699,-

Challenger: 1299,-

Battlefield 5

Ingen er mere begejstrede over Battlefield 5 end os, et spil som forventes at blive et af årets største titler. Vi får spillet ind på vores lager inden lancering og kan helt unikt tilbyde dig en konto med højeste rank allerede fra dag 1! Det indebærer, at du har alle oplåste våben og kan gå rundt med oprejst pande blandt alle dine venner.

Max rank-konto dag et: 1799,-