Samsung Galaxy S10 og S10+

Er du klar til at opgradere til en ny Samsung Galaxy? Sandsynligvis markedets sejeste mobiltelefon? Det er 10 år siden Samsung lancerede sin første Samsung Galaxy S, og hvert år er mobiltelefonerne blevet bedre i takt med markedets store krav til teknologi. Er du klar til næste generations telefon – Samsung Galaxy S10e, S10 og S10+?

I denne serie er der flere farver at vælge imellem, og S10e kommer blandt andet i en frisk grøn. Med andre ord kan du se frem til nye farver hvis du vælger at opgradere. Vælg matchende cover med gennemsigtig front, så kan du følge med i hvad der sker på mobilen selv med låget til tegnebogs-coveret lukket.

Skærm med høj opløsning

Skærmteknologien er kommet langt siden Galaxy kom på markedet og din nye Galaxy S10 er udstyret med innovativ skærmteknologi, flad eller curved. Infinity-skærmen giver minimalt med kanter, så du kan nyde hver eneste detalje med skarpe kontraster helt op til 3040x1440 opløsning på topmodellen. Vælg størrelsen på din skærm med op til 6.4” curved på S10+ modellen. Skærmen vil tilpasse lys niveauet efter forholdene, resultatet er at du undgår at blive blændet såfremt du tjekker mobilen om natten.

Tag billeder som en prof

Samsung har taget kameraerne en generation videre, og du ser forskellen. S10 og S10+ er udstyret med hele tre kamera som leverer 12 megapixel i bag kameraet i tillæg til 12 MP ultra-wide og 10 MP ved kameraet på fronten. De tre linser giver dig en vidvinkel på 123 grader. To blender indstillinger lader mobil kameraet tilpasse sig efter lysforholdene, ligesom dine egne øjne. Resultatet er skarpere og bedre billeder uanset lysforhold.

Fingeraftryk aflæser

Samsung har videreudviklet sin aflæsning så det er endnu sikrere for dig. Træt af at skrive koden? Topmodellerne i Galaxy S10 har fingeraftryk aflæser på skærmen som genkender dit aftryk med ultralyd. Kort fortalt giver dette en hurtig og sikker åbning af din mobil. Læseren fungere også på våd eller beskidt skærm.

Oplad andre enheder

Det er vigtig at dele, og med din nye Galaxy S10 eller S10+ kan du dele din batterikapacitet med en ven eller andre enheder som Galaxy Watch og buds. Ved blot at holde enhederne imod hinanden, vil du kunne hjælpe en ven i batterinød. Batteriet lades enkelt og hurtig op med trådløs ladning eller med kabel.

 

Glem ikke tilbehøret 

Tilbehør Galaxy S10+ 

 

Tilbehør Galaxy S10 

Tilbehør Galaxy S10e